Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Як ви можете бачити карту рб. і та, яка буде ? також рекомендується виправити те, гарячої, боляче не робить, а то Backgroop я шукав свій власний відповідь, типу вашого, і свого підтвердження прямої, що датчик фази в цьому випадку ? винуватцем..***** і вже сказав, я читав і чув думки, ось і в цьому питанні датчика, але підтверджень деякі не мені, я прочитала, що у багатьох мод. бл? після заміни датчик температури рідини, яка знаходиться позаду блоку циліндрів, і ще з цього датчика насправді.
    В даний момент у мене автомобіль під рукою, але як тільки я новинки? я дам вам знати. Між тим, якщо хтось інший пошти подібний досвід було б не погано.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    І мені, і побачив ще раз і я вирішив з заміни стартера

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Вибачте, франк, але замінивши стартер я думаю, ви не дозволите проблему в корені ...принаймні в умовах мого випадку. ..тому, що холодно-це добре, гарячі тому проблеми. ..тепер, якщо замінити двигун, безумовно, avro оборотів досить гарячою, щоб мати ін'єкції, навіть не мапу правильно...я вважаю, що якщо автомобіль добре холодної і гарячої проблема, незважаючи на пуску виправлена проблема, не ? електродвигун... тоді логіка роботи всієї системи в залежності від того, як і видозмінюються умови, валла зрозуміти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    сталося зі мною revisionat mot, і про датчик, карта гарячі 100%, але з проблемою.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Коротше, випадків насправді, коли карта сама по собі не достатньо, здається, бути ... алекс, але ти спочатку правильно карту і все-ходив, а потім говорить про датчик і не так, і в кінці кінців двигун і ходив я розумію....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав РТР Visualizza Messaggio
    Коротше, випадків насправді, коли карта сама по собі не достатньо, здається, бути ... алекс, але ти спочатку правильно карту і все-ходив, а потім говорить про датчик і не так, і в кінці кінців двигун і ходив я розумію....
    У VW вам змінюють стартер і акумулятор, і оновлюють ECU.., з цінами, які я залишаю собі..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Eee cinqueturbo, що я не знаю... я зрозумів, особисто бути викликаний через одного в vw неофіційно вирішити цю стартера. ...він отримав картку без проблем....я дізналася через цей один, що її власник чотирьох раз те, що я запитала, я...не generalizzo абсолютно було повернути епізод про вартість vw...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    привіт ртр, vw не вам вирішувати, ви робите електродвигун і batt. і після 3-4 років ви****. токарні верстати в vw і ви сходять batt і самокат і вперед так, щоб їх і bussnes гроші безпечно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав hftdelta Visualizza Messaggio
    привіт ртр, vw не вам вирішувати, ви робите електродвигун і batt. і після 3-4 років ви****. токарні верстати в vw і ви сходять batt і самокат і вперед так, щоб їх і bussnes гроші безпечно.
    Вони років, що групи VAG йде з проблемами стартера.... потім скаржаться, fiat... bhooo

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Хлопці, я знаю, як працювати в vag і, як ми marciano...уважно прочитайте всі попередні повідомлення

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •