Pultroppo майже всі ford збиток на цю проблему, тому що використовують свічки розжарювання при прискоренні працює на високих обертах, щоб допомогти згоряння. за те, коли вони стрибають йде в recovery
Pultroppo майже всі ford збиток на цю проблему, тому що використовують свічки розжарювання при прискоренні працює на високих обертах, щоб допомогти згоряння. за те, коли вони стрибають йде в recovery
правда , сталося зі мною , але я знав, розповів, підключається до нейро....
це я підтверджую, до мене, і успіх тій же машині, я змінилася і все, 0k
очі, що їх навіть іноді, якщо вам пощастило знайти свічок розжарювання в порядку, замініть реле'!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
від очей на веб-сайті в торгівлі c знімачі для передпускового підігріву, яка відмінно працює....уникнути марної втрати часу
Привіт
у мене ford transit 2.4, що "іноді" загоряється контрольна лампа несправності двигуна і переходить у recovery, діагноз, рекомендує контролю проводки igniettori, факт, але ? все ок, але, як правило, вимикаю чекаю деякий час і назад і проходить. Все починається з миготливий індикатор свічок розжарювання, мені цікаво, якщо не як проблему, яку ви повідомили тут.
Лампа розжарювання блимає, несправність двигуна кріпиться. загоряється під час нормального використання я не можу повідомити particolarit
якщо він pmpa hp дельпі , кидає насос або спробувати відремонтувати , але це є тіло
....
Ви зробили те, рекомендується від діагностики transit? Що я знаю transit 2.4 не страждає від тієї ж проблеми в 1.6....Принаймні, коли я капітан, які йдуть на відновлення і на 90% всі проблеми egr.