Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 12 з 12

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    На блоки управління старі, типу edc15,послідовний читати flash,у разі, якщо ви не частина авто проблема ? flash зіпсований або cecksum неправильно,виправте і напишіть,послідовний, але не доходить до копіювання можна переписати для відновлення.Резервного копіювання ви говорите, коли зберігаючи весь зміст ecu,завжди залежить від екю,резервної копії, ви також знайдете e2prom і в залежності від ecu може бути, ви знайдете мікро -, або, може бути, вам пу? вам не знайти flash perch? він в мікро.Ви повинні розрізняти, що добре, що.Є випадки на блоки управління старі, де вам буде дозволено робити що-то в boot і навантаженнями через послідовний порт, але і в школі. Це ? наскільки знаю я:
    Citazione Спочатку Написав Kind_of_Magic Visualizza Messaggio
    Тому, якщо ви не зрозуміли, погано на блоки датовані просто зробити читання в послідовний зробити резервну копію використовувати на відновлення ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Читання в Boot на багатьох ECU включає в E2Prom і Flash, тому і Резервне копіювання ECU..
    Від послідовного типу EDC16 багато інструментів, читають весь файл, потім повні і сумісні з BDM,але без E2Prom ne MPC.
    Але і я кажу, але і завжди хороше правило писати з інструментом, який ви і ліжка, щоб не мати проблем..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •