Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    так, але я читав і писав спокійно на цій ecu досі

блондинка мені вдалося прочитати файл .ept , тільки, що я не можу відкрити вкладення ... є якийсь бази даних, де я можу знайти цей файл ? дякую

хлопці, вибачте, якщо чекати ...сьогодні я оновив драйвери з сайту ftdi і я поставив ті, 2.10, крім того, я перевірив і все працює, і я переглядав зварних швів в пір'ї, але зараз я проблему ? ще один ...перш, ніж починалося читання даних ехо-і вільний але тепер, каже "не вдалося відкрити порт" допомога ...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-04-2014 до 15:25

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Не добре, драйвер. Ви повинні використовувати драйвер, який включений в компакт-диск. Півні, як правило, мають драйвери не йдуть з загальним FTDI.

Можливо, ви також завдали більше ушкоджень, ніж рішень колле зварних швів. Поглянути, щоб всі короткі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Для зварних швів я впевнений, робота, що я зробив, чому? я перевірив з тестером... що стосується драйверів на прикладеному компакт-диску, навіть ті, йдуть... Я встановлюю їх вручну і використовую Windows xp sp3, що я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Перевірте в device manager, com-порт присутній.... Якщо com і занадто високі... типу COM16 , відредагуйте його в COM-2... або щось низьким. Зараз я не пам'ятаю, як і назва dell кабель... використовую рідко.... Перо, я повинен сказати, що і єдиний, хто мене читає і пише, opel astra EDC15.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Com-порт ? 3-я думаю, це хороша.... Однак, коли я підключити мене читає пристрій usb, послідовний і нормальний?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    galletto.jpg

Зараз я намагався зі мною зробити id на моїй машині....
    Я з 1250 старий і не створює віртуальний com-порт , працює через драйвер прямого FTDI FT8U2XX Device ---
    Спробуйте встановити драйвер прямий і не VCP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ок спробує?... Однак я не можу відкрити вкладення завдяки screen

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    sar? стрибнув fw, надані в мережі: виправлення і ept і повторити ? програма простий і бінарний файл...якщо не йде, потрібно встановити також ftdi з іншою програмою, яка завжди працює в мережі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    це сталося зі мною, що 1260 не читає ебу користі більше? часто, як edc15.... чесно кажучи, я старався, щоб розігнати. Але v54, працює нормально...
    Щоб привести до пошкодження вмісту ftdi треба намагатися оновлення нормально... а.. бачив простота в тесті нічого не варто спробувати оновити мікропрограму. Але це ризик, що якщо не ідентичні, що обладнання перестає працювати повністю... Привіт!

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •