обидві версії TT гірський bosch ME7.5, слід порівняти дві карти з і без варіатора, щоб зрозуміти, чи є ? можна втрутитися, я ніколи не зробив для вас? ця робота мене заінтригувала !!!!!!!!!!
обидві версії TT гірський bosch ME7.5, слід порівняти дві карти з і без варіатора, щоб зрозуміти, чи є ? можна втрутитися, я ніколи не зробив для вас? ця робота мене заінтригувала !!!!!!!!!!
повідомлення помірний, тому що не дотримується правил (msport)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-10-2012 в 11:10
повідомлення помірний, тому що не дотримується правил
регламент суворо забороняє подібну річ, тому давайте дотримуватися простих правил.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-10-2012 в 11:10
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
є карти, додані до цієї дискусії, тому я не можу нічого passarti
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я бачу, що не існує ніяких вкладень!
я думав, що ти читав ecu автомобіля питання
але ми впевнені, що хлопець, який зробив вам файл видалила всі dtc?? чи тільки ті, властивих фазер???
поглянувши на карту з відстані часу і з p? досвід роботи в pi? я можу сказати, що видалили тільки dtc, що я повідомив, що я-фазер
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]