Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Ви мені зробили свої обнулення і справді, автомобіль ходив пару місяців без проблем, то тепер час від часу відбувається те, P2002, а то з'являється на секунду і спалахує контрольна лампа несправності гасне відразу.
    з, коли видаляється частина занадто серйозним таблиці помилок, я хотів би обмежувати себе в ліжко P2002. Я знаю, що вам треба? видаляти по одному-розрядної таблиці, поки не знайдете правильний. Я хотів уникнути цього, чому? в іншому машина в порядку. Я думаю, що 2002 рік буде де діє раз, проблема ? що скинути занадто багато речей, серед яких-відмова свічок розжарювання наприклад.
    DTC датчика тиску я не знайшов, так що навіть якщо його видалити фізично мені не повідомляє, а ? досить просто діяти на таблицю, яка змінює раз, тому я припускаю, що навіть для 2002 року може бути добре cos?, все це, в кімнаті, і я хотів би уникнути, щоб десятки писань

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На ці автомобілі, просто натисніть один біт для відключення fap без неприємностей, завжди, що зонди і датчики були на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    звичайно ? краще один біт, для? у разі, якщо якийсь датчик починає давати проблеми пу? бути, допоможе видалення DTC ( за умови, що датчик не працює не призводить до recovery). В моєму випадку решта йде добре, я повинен не тільки визначити, біт, 2002 року. Проблема ? що я не машина, щоб зробити випробувань, коли я можу, і що тоді ? у 30 км від мене, і тому я повинен спробувати зараз. Потім запишіть його, можливо, 10 - 20 разів..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    При видаленні fap на такий автомобіль з soft тип Раз зачіпає так багато речей, які потім дізнатися**** якщо дефект, як це ? таємниця. В один біт, в нормальних випадках, не приносить вам дороги, і в гіршому випадку ви можете вирішити шляхом встановлення датчика, а також використовувати не заблукати за подібні помилки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Ви ? правда, крім видалення DTC також з датчиком зламав не ти контрольні лампи горять.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт emilground ви пробували використовувати формулу, про яку йдеться в цій темі http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=formula для видалення dtc на edc 16 і я зробив деякі випробування не зрозумів нічого, але я менше ніж новачок, може бути, ви нам щось кабелі, щоб перехопити ваш dtcs якщо не працює посилання " написати в поле пошуку "формули-tdc", що перебуваєте subito.saluti

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Привіт, спасибі за інформацію, завтра з цим впоратися? якийсь тест на файлі, в надії знайти рішення!
    безумовно, не ? просто, насправді,...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    роби раз повністю, а потім і прости нам борги dtc оригінальні фінч? не знайшли те, що вам потрібно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    я намагався виправити помилку, але не можу знайти початок таблиці dtc
    за моїми підрахунками, має бути 14 біт після початку більшістю останнім призвести до 0 (8bit)
    якщо у вас є бажання і час, спробуйте
    ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Ок, сьогодні ввечері зробити? доказів col файл, і як можна швидше caricher? файл на автомобіль і погано, що піде, спробує? один на один біт DTC

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •