Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 49

Обговорення: attreazzatura

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Навіть я, орієнтовану на kess, але я хотів би зрозуміти, де ви отримаєте.... тобто на інші ecu використовувати ktag ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    Я повинен зловити його, я теж, але вони розриваються між kess, а півень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я використовую стару cmd 100, що ktag до школи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Як вам радили у багатьох зробіть курс перед...? марно приймати attezzatura а коли ні.поняття не маю, що ви робите, oppute мають знання обмежені ... збиток, який ви можете зробити не мало... сказав це знайти півня або kess 2, хто може бути продавцем, вірного... з цвяхами ecu ? другий....у нею прикріплені є болі в...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Марке (ПУ)
    Повідомлення
    21
    У kess v2 ? відмінний продукт, особисто я possido оригінал, тому що мені сказали, що навіть клон йде добре. Що стосується золота, я можу сказати, що змушує вас працювати, але як витрати, nonn ? для проведення часу, йде зважене.

А я поділяю навіть я, перш ніж почати, Зробити гарний Базовий курс, а потім-ще світліше ідеї, почав не без підстави, тому що збитки, чи можу я бути нудними для ремонту, як spedenre для обладнання офіційної роботи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Або купіть інструмент орі або клон і він уперся в господаря, як на початку може йти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Марке (ПУ)
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    Або купіть інструмент орі або клон і він уперся в господаря, як на початку може йти
    Слушне зауваження!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    те, що я можу тобі сказати, чи золота, чи клон,єдиний рахунок ? туману півень, чому? дуже пі? повний дозволяє працювати як в школі, що від серійних discepito в kess, який працює тільки послідовним і для початку потрібно ktag
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Марке (ПУ)
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    те, що я можу тобі сказати, чи золота, чи клон,єдиний рахунок ? туману півень, чому? дуже пі? повний дозволяє працювати
    і як туристичне, що від серійних discepito в kess, який працює тільки послідовним і для початку потрібно ktag
    Ви, на жаль, kess йде завершена, або з Pluing або краще ocn K-tag. Але для початку nn я думаю, він має розташовану проти необхідного Відкрити Ecu.... forrse було б краще отримати деяке знайомство в зіставляти і використовувати Автомобілі тільки ви можете зробити в БД, що, в кінцевому рахунку, не мало.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    ? принаймні, кажуть, що kess і вище півня, а потім х почала краще працювати в послідовний

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •