Навіть я, орієнтовану на kess, але я хотів би зрозуміти, де ви отримаєте.... тобто на інші ecu використовувати ktag ?
Навіть я, орієнтовану на kess, але я хотів би зрозуміти, де ви отримаєте.... тобто на інші ecu використовувати ktag ?
Я повинен зловити його, я теж, але вони розриваються між kess, а півень
я використовую стару cmd 100, що ktag до школи
Як вам радили у багатьох зробіть курс перед...? марно приймати attezzatura а коли ні.поняття не маю, що ви робите, oppute мають знання обмежені ... збиток, який ви можете зробити не мало... сказав це знайти півня або kess 2, хто може бути продавцем, вірного... з цвяхами ecu ? другий....у нею прикріплені є болі в...
У kess v2 ? відмінний продукт, особисто я possido оригінал, тому що мені сказали, що навіть клон йде добре. Що стосується золота, я можу сказати, що змушує вас працювати, але як витрати, nonn ? для проведення часу, йде зважене.
А я поділяю навіть я, перш ніж почати, Зробити гарний Базовий курс, а потім-ще світліше ідеї, почав не без підстави, тому що збитки, чи можу я бути нудними для ремонту, як spedenre для обладнання офіційної роботи.
Або купіть інструмент орі або клон і він уперся в господаря, як на початку може йти
те, що я можу тобі сказати, чи золота, чи клон,єдиний рахунок ? туману півень, чому? дуже пі? повний дозволяє працювати як в школі, що від серійних discepito в kess, який працює тільки послідовним і для початку потрібно ktag
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Ви, на жаль, kess йде завершена, або з Pluing або краще ocn K-tag. Але для початку nn я думаю, він має розташовану проти необхідного Відкрити Ecu.... forrse було б краще отримати деяке знайомство в зіставляти і використовувати Автомобілі тільки ви можете зробити в БД, що, в кінцевому рахунку, не мало.
? принаймні, кажуть, що kess і вище півня, а потім х почала краще працювати в послідовний