галочка читання всього і не tabbellare може бути їхні проблеми
галочка читання всього і не tabbellare може бути їхні проблеми
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Але те, галочка не стоїть тільки для програмування? У всякому разі, я пробував так і так, що в інший, і файл завжди має той же розмір, якщо я читаю з протоколом suzuki
Сьогодні вранці я прочитав в машину з протоколом Opel Agila 6f3, поставив нас годину і 15 приблизно? він violta файл ? від 2,50 Мб ком"? може, що бачили ? 75 К. с машина? І вирізати (як правило, тільки на 90 Л. і від 2,50 і ріжеться)![]()
Від матвія
Від матвія, ви працюєте на 75 к. с? продовжити зосередитися на цьому, показання k-line читає флеш і мікро разом, замість читання can, і в деяких випадках virtual read зчитує flash 2Mb......п'яті розмір файлу і зробити там? що ви хочете..........Повертаючись до suzuki splash ? тільки 75 к. с і тільки kline, то файл читав ? ок...........
насправді програмне забезпечення півник вказує на читання/запис файлів, 448 kb
очевидно, монтує 6jf і не 6f3, як я думав,
не ? якщо у вас є діагноз?
Ви на машині ? 75 Резюме і справді, я читав, k-line. У будь-якому випадку, після вашої поради, я розрізав файл на 2 Мб, і справді зараз складається, і все. Тоді я просто riconcatenarlo і писати завжди в k-line і повинно йти, вірно?
Може бути, ви хотіли написати навпаки? Монтує 6f3 anzik? один 6jf!! У будь-якому випадку ви, як діагноз я texa і autocom!
Від матвія
Добре від Матвія, виконайте дії, записи з класичній техніці безпеки, пк, блок живлення, батарея, блок живлення, booster або одна батарея з кабелями, краще запобігти, ніж лікувати.............
Ідеально, дякую за поради.![]()
Від матвія