Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Обговорення: Smart розряду батареї

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    тоді поглинання я виміряв за допомогою мультиметра паралельно на акумуляторної батареї і час від часу на позитивну кілька споживачів електроенергії автомобіля: практично єдиний малюк поглинання я знайшов його на позитивне, що виходить за рамки....але їх c'? звичайно, невеликий дисплей з км завжди включений і ? завжди було так.
    я знаю, що якщо не з'? поглинання ? дивно, що butti giu la батареї, для цього з'? проблема.....
    тепер в п'ятницю або в суботу я можливість? перевірити питання окислення....вчора я залишив її без електричного сервоприводу зчеплення напали і акумулятора, новий, ? туди-мар....але поглинання ні, я виявив...
    Слухайте, зробіть так..
    візьми тестер, вольтметр покладіть його на функції Ампер і покладіть між мінусовій клемою акумуляторної батареї, а затиск
    і скажіть мені, що цінність з закритими дверима і все вимкнути, звичайно, від pure ' хвилину для стабілізації напруги..
    "Я здогадався, що ви помиляєтеся метод"....
    DT850L.JPG
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    скільки років батареї? не та, що він втратив ефективність?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав hftdelta Visualizza Messaggio
    скільки років батареї? не та, що він втратив ефективність?
    може бути..
    але тим не менш, новий Акумулятор, в наявності також триває 10 років..
    Гарантовані..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    п'ять ви sapr? сказати завтра ввечері....а завдяки ви dir? відразу значення.....
    немає акумулятора ? нова, bosch silver від великий склад...це smerciano багато старих, не думаю, що вони на час їх, а не мене ніколи не було проблем з ними....тоді мені є pi? для доказу....так що...я впевнений, що батарея йде, чому? якщо встановлювати на інший автомобіль, я не від проблем.....
    ок, завтра з цим впоратися? тест, і ви r? сказати....звичайно, краще відкрити всі блоки управління,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    дотримуйтесь раді cinqueturbo якщо у вас є мультиметр, ви завжди можете використовувати лампи завжди пов'язані між негативною клемою і негативний полюс батареї ,якщо такі поглинання лампа включається inzi вийняти і riiserire i fuibili для того, щоб знайти лінії, що створює поглинання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    а cinqueturbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Я з п'яти turbo батарея в наявності також триває 10 років, все, що не перейдуть кислота всередині.але я сумніваюся, що salla smart має акумулятор, без кислоти,якщо використовувати автомобіль metia після 4-5 років batt і більше, то є також випадки, що ви приїжджаєте в 6 років або що batt через рік, і кидали, як я he випадково. Тому, якщо є 3-4 років я расклассифицировал б, що може бути змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хлопці, дякую вам всім, але якщо я кажу вам, що ? виключити акумулятор ? виключити....очевидно, що я кажу, чому? я зробив з тестів....не треба так зрозуміти, що батарея ? надія....якщо я відчуваю так само, як використовується автомобіль, який не має проблем з акумулятором і мене кидає на землю....ergo проблема, не ? акумулятор....
    єдине ? знайти поглинання де, а потім що ? довелося...будете бачити? у ці дні, як каже п'ять....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    тестер на ампери з'єднані послідовно і від'єднайте компонент, у той час, щоб зрозуміти, яка поглинає. він також перевіряє, чи добре маси вам порада відриваючи їх, чистити їх і riattaccarle. те, що IMPORLANTISSIMA, коли тяга і riattacchi компоненти збройних багато, але багато-багато терпіння

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тоді я відкрив блок управління під сидінням і двигуном ecu...я, звичайно, все окислених...добре...тепер все виправлено
    спасибі всім за вашу інформацію

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •