Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Я не використовував ніяких програм, щоб закрити egr...кілька днів, що використовую цю програму, і я повинен спробувати зрозуміти логіку...карти однодумців і багато інші карти не я хотів торкнутися я просто, щоб побачити, якщо тих небагатьох, що я торкнувся я робив добре...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    ось я з новою step повністю перероблено від 0

step2.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    По мені, ви-учасник, як і раніше занадто низько, як "Навантаження", то все кроком, який ви дали мають фіксованих процентних ставках, що може йти добре, щоб тиск в магістралі rail при макс. Тиск турбо зробити у відсотках? Як правило, збільшується в очок. Карту педаль не ви знову торкнувся карти супутніх товарів. Карту фаза уприскування ти знову змінений, в той час, як вже? запропонував перед користувачем манро, повинен бути оригінал, чому? не центрувати з фазою уприскування. Карту час, overboost, я не виробництво, збитки.

Єдина карта, яка може піти ? що тиску в рампі, навіть якщо обмежувач ? саме до межі, може перейти в помилку.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Для overboost я був налаштований скептично, я теж щиро...крім того, я хотів би знати, якщо egr-я закрито чи ні...для turbo, врешті-решт, я думаю, що як тиск можуть піти добре (?) карти суміжних безумовно, я біг бачив, що я закритий вже сьогодні в 4 XD для розрядників, а?для навантаження я помітив, що після того, як я пішов теж вниз, але тепер я вже? розміщена ( я gi? взяв до уваги), щоб мапу фаза уприскування не розумію, чому? повинен залишити її, п...ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Карту уприскування, що Титан (я думаю, що ви використовуєте це, щоб змінити файл) називається Фаза Уприскування на цих ecu, в реальності? це картки, які керують роботою системи EGR, як вже? ви, сказав мунро. Для виключення РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, по мені, не ? виключена, але я не впевнений, чому? я, коли-небудь зроблених на цій ecu, зокрема. Обмежувачі зроблені cos? частка фисс? мені не йдуть дуже добре. Ви повинні зробити що поступове залізти оборотів, а також для карт упорскування.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Добре, повільно смакуючи? форма...для fap замість цього він виключений чи ні?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вам пропоную залишити його в спокої на час, час вприскування і rail....
    зосередьтеся на карти педаль, lim крутного моменту(фоли краще),і обмежувачами iq в тому числі карти, лямбда...і прес-turbo і його обмежувачі...вже cos? ви можете витягти гарну карту.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    немає.
    ні фапу, ні egr виключені...
    er інше я згоден, як каже машиніст і вам я б порекомендував зробити краще мапу час вприскування...
    що tita називається "уприскування parzializzato", як це робите ви-софт мати тільки піки неконтрольованих прес-turbo і диму....
    кроком йдуть зважених уважно на цю картку, чому ? "карту кран дизель"? ще час від більш дизель введіть з управління ecu, який вважає, що надати малюк iq, а не впорскує іншого...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Добре

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    І де вони іпсш благословенні управління egr fap?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •