проблема виникає, якщо машина портів близько 1000/ 1500 оборотів дроту, газ, якщо замість зупинки з маршу більш "коротких " добре".
проблема виникає, якщо машина портів близько 1000/ 1500 оборотів дроту, газ, якщо замість зупинки з маршу більш "коротких " добре".
спосіб пу? змінити я маю на увазі через карту, щоб зняти цей недолік, я чув, pi? коли-те, що ви можете? виправити через карту? я не знаю, де втрутитися;
Б? s? до трохи виключено EGR фол ходити два тижні, можливо, він очищає там, де ви не можете бачити..
cio? у каналах клапанів..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
болтики на впускному колекторі і тисне на залізні труби в egr, таким чином, єдиним..сов? ? посуду, і ви побачите, що все буде добре ...
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
по-моєму, ви завжди затикають фізично(за винятком випадків, якщо виключити двигун-новий)чому? після інкрустований, а також ліквідації управління не закриває іп? щільно
я особисто перед ecludere в egr завжди перевіряю його роботи....один раз запевнив, двигун вимкнений, яка закрита я видаляю.