Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    це ? значення цих кодів

ECUHardwareNumber PB 24417167.
    vehicleManufacturerECUHardwareNumber 24417167 PB
    systemSupplierECUHardwareNumber: BOS 010505
    systemSupplierECUHardwareVersionnumber: FF
    systemSupplierECUSoftwareNumber: HT7M3040_S
    systemSupplierECUSoftwareVersionnumber: 0004
    exhaustRegulationOrTypeApprovalNumber: B01013
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    це ? значення цих кодів

ECUHardwareNumber PB 24417167.
    vehicleManufacturerECUHardwareNumber 24417167 PB
    systemSupplierECUHardwareNumber: BOS 010505
    systemSupplierECUHardwareVersionnumber: FF
    systemSupplierECUSoftwareNumber: HT7M3040_S
    systemSupplierECUSoftwareVersionnumber: 0004
    exhaustRegulationOrTypeApprovalNumber: B01013
    Добре, бо на перше читання даних ecu змінюються ці коди виділено, що це таке??? Не ? з вини файлу не працює???

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Добре, бо на перше читання даних ecu змінюються ці коди виділено, що це таке??? Не ? з вини файлу не працює???
    Файл, який ви написали, що ви коди є??
    у самому справі, ви праві, тепер, що я пам'ятаю ? довелося ж проблема колезі написав (а) файл, а машина, не ? гру, маючи той же код ecu і той же програмний код і тип двигуна рівним, він вирішив, знайшовши такий же файл з даними, рівні, чому? не взаємодіє з ecu насоса дизельного палива,ці цифри свідчать про те, hw і sw насоса, ваші проблеми і знайти файл, що має ті ж ваші дані, я можу перевірити, і подивимося, що я вважаю.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    у самому справі, ви праві, тепер, що я пам'ятаю ? довелося ж проблема колезі написав (а) файл, а машина, не ? гру, маючи той же код ecu і той же програмний код і тип двигуна рівним, він вирішив, знайшовши такий же файл з даними, рівні, чому? не взаємодіє з ecu насоса дизельного палива,ці цифри свідчать про те, hw і sw насоса, ваші проблеми і знайти файл, що має ті ж ваші дані, я можу перевірити, і подивимося, що я вважаю.
    Для це вам кажу, щоб fovore допоможіть мені, якщо можна, я не знаю, pi? як у мене опухли з цією капустою машини я зробив 4 ніколи не було проблем з цим, а не (Ніколи не трапилося в моєму житті) фактичні дані, ті, що розміщені на фото в додатку з назвою Даних ecu до lettura.jpg

Ось тобі дані ecu реальних першого читання до того, як написав свій файл

Backgroop що ви порадите мені робити ти???
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2014 до 09:07

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Backgroop що ви порадите мені робити ти???
    Ви повинні знайти файл орі з тими ж даними, в іншому випадку автомобіль не то..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Ви повинні знайти файл орі з тими ж даними, в іншому випадку автомобіль не то..
    Але ти намагався побачити, якщо він у вас є, що може зробити в моєму випадку???

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Але ти намагався побачити, якщо він у вас є, що може зробити в моєму випадку???
    я їх кілька для одного і того ж коду Hw і Sw, але і змінюють дані для насоса.. якщо хочете їх місце

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    я їх кілька для одного і того ж коду Hw і Sw, але і змінюють дані для насоса.. якщо хочете їх місце
    Ок, спасибі, чим менше я намагаюся, спасибі

Якщо я за доброту кожного файлу місць, що ви могли помістити дані насоса?? Дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2014 до 09:07

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Ось вони посаду 38 і 39

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post88483

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Про ситуацію на сьогоднішній день цей автомобіль зводить мене з розуму я мезо файл з таким же hw і sw, і ніхто, що співпадає з реальними даними ecu початкові, перш ніж писати, крім того, я використовував інтернет, щоб вихідні файли, купуєте його, давши йому шасі, рік реєстрації даних ecu разом з усіма, але нічого робити не хоче дізнатися і я намагався навіть у pin-out в caricargli файли, але нічого не робити, в діагностиці всі помилки і включає індикатор жовтим світлом, що не хоче йти вентилятора і мені такі помилки, у тому числі багатофункціональних з діагностики autocom вентилятор охолодження-ECU - код несправності n17, який вказує сигнал повороту відсутня undeletable а senmpre в розділі стрічки на елемент вентилятор охолодження-ECU - код несправності номер 164, що відповідає температурі охолоджуючої рідини неправильний сигнал мене знищити, але досі повторюю, що я не розумію, яке прийшло на даний момент проблема, і я повторюю, що у мене зроблені деякі блоки схожі, і ніколи не було рогне а в цьому авто ? стала кошмаром, і я не знаю поки, скільки може тривати...... Додаю зараз всі канали в діагностиці і ecu, зовнішня стільки коду, якщо, може бути, хто-небудь знає, в чому може бути проблема я sar? велику допомогу.....................

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •