Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав ema74 Visualizza Messaggio
    1.3 читання через послідовний інтерфейс і 448kb, і ви не можете записати її в bdm, чому? повний файл і з 2 мб
    Не ? саме так, залежить від HW і, отже, від типу пам'яті, який має всередині, на 1.3 у тебе з'явиться ще один файл 2,5 мб.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    я мав на увазі класичні 6f3 70 к.с., лічених з magpro

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я говорив з 75... читання в послідовний йде добре, навіть в bdm,просто видалити зону, mpc...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    а від того, що знаю я, без fasciarsi голову, досить того, що потрапляє в повну резервну копію ж hw і sw, тому, частковим e2p, перекодування форсунок, і потім повинно бути ок. Мені ? сталося пі? раз з mpps на 6f3 s4, а також записи в recovery,і я вирішив таким чином.Не я ставив, проблеми, відновити flash, чому? я не знаю, з чого почати, я ще не до всієї цієї практичністю,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    на 6f3 мені здається дивним, що ricodifichi форсунок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    ви робите трохи плутанини файл 448kb читати про marelli 70 к.с. на 75 -90 к.с. читайте 2 мб, то це залежить від типу інструменту, який ви використовуєте, наприклад, на 70 к.с., ви можете прочитати 449kb 452 також 64kb, повторюю, залежить від інструменту

Citazione Спочатку Написав ema74 Visualizza Messaggio
    1.3 читання через послідовний інтерфейс і 448kb, і ви не можете записати її в bdm, чому? повний файл і з 2 мб

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    по суті я вказав у 6f3 70 к.с., лічених з magpro, виходить, файли 448.
    tecnoracing але 75 і 90 6f3 і 8df з допомогою якого інструменту li читайте в послідовний?
    може бути, kess v2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    я повинен ознайомитися з kess v2 з куркою v53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    очевидно, virtual читати з куркою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    На 70 cv ecu ? у 6jf і читати послідовний файл, 448 kB, на 75/90 л. екю ? у 6f3 або 8fxx, і читати послідовний файл, 2,5 МБ, і в bdm з флеш-файлу m58bw016 від 2048 MB-й? файл micro 516 KB файл eeprom від 4 КБ.

Якщо ecu ? один 6f3 або 8fxx і k-line провідний вдалося прочитати її в послідовний, і те, односпальне пу? написати в bdm (читання триває багато);
    якщо k-line провідний, і у вас є galletto 2, я f? virtual read, тобто якщо cel'має у своїй базі даних ми d? безпосередньо у файлі, не читаючи нічого.

Мови різних edc16, послідовний прочитайте все файл 2 МБ, але містить тільки таблиці, карти, не всі вміст flash, тому ви не можете писати з bdm.

Будьте обережні, щоб написати 6f3 з galletto 1260 або mpps, часто зависає на 50%, і ми рубанок eeprom.
    точне і плоско матвія

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •