Кожен "трикутник" висловлює повний хід педалі на основі RPM.(горизонтальна лінія, вигляд у табличній)
Кожен "трикутник" висловлює повний хід педалі на основі RPM.(горизонтальна лінія, вигляд у табличній)
Я не хочу stressarti, але я не можу зрозуміти.
Ми завжди в ECM? Але в табличній горизонтальний рядок називає LOAD і що вертикальний RPM і повідомляє 12 значень від 0 до 5355, які повинні збігатися з 12 трикутничками в 2D. Де я помиляюся
табличний pedale1.7.jpg
Як я вже говорив, кожен рядок виражає хід педалі від 0% до 100% та на основі RPM. Значення, які ви бачите в таблиці, є дизельного палива в мг/хід
Потім на основі таблиці в додатку; ось приклад:
з : 1995 RPM та
load: 50 (met? хід педалі), вираженою в %
я 617 мг дизельного палива впорскується.
Тільки скажіть мені, якщо ? правильно....будь ласка, не треба.
Ps
у своїх відповідях ? є додаток, майте на увазі, що я не можу завантажити його , ні бачити його.
Вибачте ,я не думав, за те, що не потім, щоб побачити, вкладень*****та я ж казав, ви не можете довіряти в ECM. Я бачив в 2d і в load 50 відповідає 23% хід педалі.617 і 6.17 мг/хід.Ви повинні читати карти в 2d.Зараз і почати з початку ,в іншому випадку буде важко сперечатися.Відкрити карту в 2d і наведіть вказівник план на breack, яка виражає масштаб за допомогою RPM , дивіться значення усередині дверей, де ce написано dec.Те, що ви бачите і справжнє значення.Кожна точка breack відповідає певна точка на кожній "трикутник".
Я повинен зробити інші виправлення в те, що я сказав.Значення Z слід помножити на 0,023437, щоб мати дизель мг/хід.Я заплутався з EDC 15-групи VAG. Повертаючись до виступу перед 617 e= a (617 x 0,023437)= 14,46 мг/хід.
Які значення?Я вас не розумію.Якщо ви говорите значення зміна карти ви бачите нижче значень карту орі.Карту ori синій. , mod карта. червоний.Подивіться, що на офіційному сайті ECM, ви можете завантажити керівництво італійською мовою.
Я маю на увазі коефіцієнти корекції тип: 0,023437 що стосується дизельного палива , то c'? те, що стосується тиску.
Як отримують? Або де вони знаходяться?
Тиск турбо і вже в milibar,ви повинні видалити тільки атмосферний тиск (+ чи - 1000 мб).Карту-клапан N75 multipliccato x 0.01, вам vollore у відсотках геометрії(80%-все відкрито і 20% все закрито). MAF-x 0,01, і ви отримаєте мг переміщення дизельного палива,Обмежувачі копія-х 0,023437 і вам дизель мг/хід,терміни та аванси ми використовуємо 0.023437.Я сподіваюся, що не, що був неправий, бо я пишу з телефону.