спасибі. який soft gi? перевіряли?
спасибі. який soft gi? перевіряли?
дивіться тут, на форумі, може бути, ce
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
? була демонтована. ? один IAW 1AF 1G /55. Якщо я ставлю пошук форуму не знаходить нічого.Або занадто generallizzato або, якщо покласти разом, немає risultsto.Я не знаю.
Привіт файл не проблема, то я можу розмістити я в банк даних-перо необхідний програміст, і нову пам'ять, щоб писати новий файл
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
у росії 27c512 прані уф...у мене такий же автомобіль, ми будемо їздити 10 років без черги, і це прекрасно
!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Я раджу завжди зберігати пам'ять орі, коли це можливо, оскільки я розумію, що, можливо, не багато досвіду, щоб не дати йому зробити казіні
Я знаю тільки звичайні процедури читання й запису з eprom і flash. Як я можу? Я повинен замовити eeprom нової?як написано вище, 27c512 нового покоління і записати у файл?
Тоді, читаючи "p"?; Якщо я купую eprom новий,ви скажіть мені, ви, точно, з файл-gi? готовий,скажімо, наприклад, файл "перевищення швидкості" я можу набрати його з програмістом, і старий eprom в dissaldo і я? Я можу зробити так?
Факт ? що-ї? у майстерні від одного, і ви повинні рано чи пізно полювати.
Спасибі.
* перевищення вибачте, ви написали одночасно ;-) насправді у мене задуманий рішення. Я можу зробити, cos?. Будь ласка, напиши мені як точно називається, eprom,щоб купити його. Біжу від conrad, і я бачу, якщо я.Щоб прочитати його,добре програміст будь-якого типу, вірно?
так? Не ? eeprom нормально запрограмувати за допомогою програми?