я для cks використанні інструмент спеціальний, який мене passtao іншого користувача в обговоренні на цьому форумі, або спеціальний інструмент, який поставляється разом з MPPS.
я для cks використанні інструмент спеціальний, який мене passtao іншого користувача в обговоренні на цьому форумі, або спеціальний інструмент, який поставляється разом з MPPS.
Всім привіт
Я новачок на форумі, що в світі ecu... Я вже? зробив кілька клопітно, але зараз у мене досить маленька!!!
Я edc15c7 hw 0281010931 ducato 2.8 jtd 2004 року, в той час як smontavo в 95p08 для відновлення миль в ecu, я маршрут!!! Зараз у мене інший verginella :-) але я не маю нічого написати йому всередині, cio? у мене carprog 7.31 full і всі файли, які я знаходжу навколо, дають мені все VERIFY ERROR.... ДОВІДКА!!!! Спасибі всім
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Доброго ранку,
ви у мене carprog, digiprog 3, autocom......вибачте, але я не знав, як це зробити, і я в чергу тут!!!
дякую
олександр, принаймні, представлені у відповідному розділі, в іншому випадку хтось сердиться.
уго ---- президент A.E.P.
Добрий День!!!
Я шукав місце для презентації, але невдало........*****unque, я вирішив scaricanto файл орі і переписувати 95p08!!!
спасибі в будь-якому випадку і в найближчим часом!!!