ви кажете, що коли ви відкриваєте канал двигуна, зміна шуму, і вона стає більше? налаштувати.
це означає, що гази з системи вентиляції картера двигуна не sfogano хорошого в бік всмоктування.
може бути, у вас якийсь шланг заткнуть
ви кажете, що коли ви відкриваєте канал двигуна, зміна шуму, і вона стає більше? налаштувати.
це означає, що гази з системи вентиляції картера двигуна не sfogano хорошого в бік всмоктування.
може бути, у вас якийсь шланг заткнуть
"Видалити все", покладіть piasta і вимкнути світло
або клапани в склянку маршрутів
якщо вихлопні гази не sfogano добре картерних також, від'єднати шланг б та ж проблема, якщо навіть не
ще акцентував, якщо б це був шланг засмічений вирішує тільки від'єднати шланг в монте-склянка
Покладіть графинчик, я є і я сів на 147х? всмоктування я закупореній трубки і графинчика я поклав його на землю менше краплі кидає, але дуже мало...я раджу тобі робити так
![]()
![]()
Зірви його поверніть тулуб дитини і ricolgilo вниз, я на моєму шляху, так lancia y
Метті, але якщо ви використовуєте графин, з якої причини ви стаккато всмоктування
увагу, що ці системи є незаконними.
за законом гази двигуна не повинні виходити в атмосферу.
якщо автомобіль ? був побудований cos?, і що користі, що c'? щоб змінити його?
Dariu я зробив так, щоб бути впевнений, ke нічого riandasse пилососом...є і перевага зробити так ке, чому? ці пари не повернуться на впуску і забруднюються менше, і ще, крильчатка турбіни, після видалення ви відчуваєте з самого початку, турбіна ke, здається, "працювати краще". А тримає анке труби всмоктування pi? чисті, x я думаю, що це тільки на користь![]()
![]()
Дорогий мій, тут кожен фальсифікації і проти закону, знаєте, правда?
s? не помиляюся, в останній раз, що я був змушений піти автомобілізації
термін, який вони використовували, був на хвилин був
"не поважав характеристики tecnichese виробника"...
потім зробіть два рахунки при натисканні на автомобіль, у якій його частині..
вогні вихлопу asseto приладової панелі інтер'єру кузова, гальма, електроніка і т. д. і т. п..
що б ви прикрасити або краще і за межами норми..
так що ж ви робите?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."