Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    дякую за пораду
    Для обмеження крутного моменту я не зрозумів, що його підняли так, так непристойно....
    другий обмежувач rail ? залежно від температури води двигуна, тому я припускаю, марно і навіть шкідливо піднімати більше, ніж на 90 (завжди, якщо я правильно розумію)
    Для egr я читав навколо, що це ? процедура, яка використовується, як правило, тоді, якщо є інші варіанти, цього я не знаю...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для EGR на вашій карті c'? комутатор за адресою 71FEB.
    з допомогою шістнадцяткового редактора замінити значення 1 на 0

таким чином, відключити клапан egr
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Дякую за адресу, я б не знав, як його знайти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Я згоден навіть я з magi1984...ви дали занадто багато педалі на останній карти, і я думаю, що диму достатньо під час прискорення. Turbo, ви можете поширити його на всю карту і rail я буду робити з фіксованим відсотком ( наприклад, 4%), починаючи від 1500 до кінця карту і я б дав 5% на відповідні обмежувачі, щоб уникнути збоїв.
    Для egr теж добре cos? що ? мод стандартний, час дати кроком met? карту, починаючи з 50% поступово зростати.
    Адреса карта 07673C, що я думаю обмежувач 5 передачу, мені здається, занадто від 50% до 275%.

А я романний тому я кажу, мало, що знаю.
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 11-09-2012 17:21

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Привіт dvdtuning, як ви молодий і поради вітаються.
    Машина не курить, прискорення, щоб? якщо я під 1500 і кидаю вниз? в планшет тому хмарці. Тиск турбо ? була виконана механічним способом (по манометру і ключів), механік, який зробив ремонт,відповідно я припускаю, що і карта, turbo, наведені ecm вони-обмежувачі і на це у мене є p? невідомо, як з ними впоратися. Про те, обмежувач крутного моменту, я знаю, що я перебільшив, і, як і раніше, проведе роботи? дати систематизовані додавши різні поради мали. Що стосується rail волію, щоб піти з реальних значень, а не у відсотках, змінивши тільки необхідні зони.
    Зараз у мене немає можливості спробувати інші зміни, враховуючи, що я поза домом. Як тільки я повернуся, я почала працювати і місце інший файл.

дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    З залізничних фіксований відсоток я відчував, linearit? доставки більше, ось чому? тобі порада (завжди в відповідності з педалі і ін'єкції) . У всякому разі, то кожен з них має свій метод ? нормально.
    З різкою потужності ви маєте на увазі, що вимикається, що тільки відмова, але сіль ще обертів або що, не йде далі?
    Для турбо, будучи у фіксованій геометрії, знаєте тиску, постійної і шипи, що є?
    Востаннє редагувалось dvdtuning; 12-09-2012 в 09:10

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Для різання потужності я маю на увазі, що машина приходить до 3750rpm і не йде далі, я не аномалії ne індикатори перевірив з fes і здається, що все в нормі.
    На жаль, я не знаю власників точки 1.9, щоб запитати, info або зробити тести.
    Турбіна ? була відкалібрована на 1,2 константи 1,3 пік, що я під контролем, завдяки манометр, установлений в кабіні,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Реджо-Ді-Калабрія
    Повідомлення
    8
    Всім привіт

Тоді на цій машині турбо ? механік, не потрібно змінювати криву, Egr, ви можете зробити прямій лінії або шапки фізично, якщо це робить той недолік, спробуйте перевірити і почистити датчик витрати повітря або, при необхідності міняйте їх.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    привіт ecugpm
    Датчик витрати повітря і турбіни нових inettori були перевірені і очищені, насос перероблений, коротше, старий c'? залишилося небагато, і нічого

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Якщо з орі ? те ж саме проблема не буде на карті.
    Що програміст ви використовували, щоб curiosit

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •