Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 52
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не торкаючись поки нічого!.. я б сказав спробувати спочатку інші екю, а потім, можливо, отримати заходи..
    безглуздістю проводу зелені k-line, використовуйте ті, що ви?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Мені ? успіх, щось подібне на transtron в j-tag renesas читання прибув al100% в той момент я ? пропустив провід, а потім я ? вискочив з файлу da512 екраном, а я не пі? спробував ще раз, щоб сказати вам, якщо ? йшло добре, але, як на мене, проблема в тому, ke-раніше на сед екю pollastro nn, а саме меч!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    cinqueturbo але ви можете розміщувати фотографії вашого півня без оболонки? може бути, ваш ? працює краще

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    нічого не зробити, не піде пробував анке читання opel corsa b 1.3 mjd я leggie дані, але читання створити файл у 64кб по-моєму не йде, я півень вийшло з magpro ідеальне, прочитане, написана і поставлена якщо ви можете допомогти мені з керівництвом, х ремонт, інструмент, такі буду вдячний, в іншому випадку кошика для гк? не має сенсу тримати інтерфейсу тільки x mj8 і twin air

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    нічого не зробити, не піде пробував анке читання opel corsa b 1.3 mjd я leggie дані, але читання створити файл у 64кб по-моєму не йде, я півень вийшло з magpro ідеальне, прочитане, написана і поставлена якщо ви можете допомогти мені з керівництвом, х ремонт, інструмент, такі буду вдячний, в іншому випадку кошика для гк? не має сенсу тримати інтерфейсу тільки x mj8 і twin air
    Після цього всі інтерфейси повинні спробуйте різні протоколи K-line Can BDM tricore Boot Jtag, а потім ви можете? сказати, що несправний або менше
    фото або gi? я повинен тільки знайти їх і tele місце!!!
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    завдяки п'яти turbo 6 завжди дуже самовідданий мені kiedevo якщо у вас анке керівництво х різних modifike x зробити це піти! stogallo не йде, я просто не люблю leggie хітачі не читає мене в гонки я leggie тільки mj8, але не can bus x ласка, допоможіть мені, інакше його порятунок ноя x сходах анке xk? мають матове усіма скороченнями не leggie нічого, тільки значення опорів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    у mj8 закон ? читання віртуальної! ви пробували записати?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    завдяки п'яти turbo 6 завжди дуже самовідданий мені kiedevo якщо у вас анке керівництво х різних modifike x зробити це піти! stogallo не йде, я просто не люблю leggie хітачі не читає мене в гонки я leggie тільки mj8, але не can bus x ласка, допоможіть мені, інакше його порятунок ноя x сходах анке xk? мають матове усіма скороченнями не leggie нічого, тільки значення опорів
    І що?
    знай, що я в жодному разі не професіонал в галузі ne електроніки..
    тоді або знайдені в образ, репертуар, але погана якість? і я сумніваюся, s? дозволено вводити, чому? можливо, покрита copi-raid
    і я повинен сказати вам правду? я і не чув, тільки говорити про зміни в v50 51 52..
    ніколи з v53, так і для "чув", що так звані v53 з інтегралів видалені або резинати-не більше, ніж v50 змінені...

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    cpito в мене ? дивно, xk? зміна d багато усередині потім я побачив ke на інших форумах, х? в англійській мові їх відремонтувати ? змінені тільки ke ви не можете бачити, нічого не тим більш зареєструватися, а в mj8 я анке написано в послідовний

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але ваш гавкіт взяв безпосередньо від двоюрідних братів, від мигдалеподібні очі? або наш співвітчизник?
    ви не можете попросити допомогу або заміна або повернення грошей?
    s? гавкіт протестовані з різними ecu, і не відповідає характеристикам результаті я manderei тому..

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •