мені ? сталося кілька днів тому na meriva, який має той же двигун, що і вони були ідентичні.
А спробуйте змоделювати помилку, від'єднавши проводи перед вище, а потім нижче, і подивіться, що ви від.
мені ? сталося кілька днів тому na meriva, який має той же двигун, що і вони були ідентичні.
А спробуйте змоделювати помилку, від'єднавши проводи перед вище, а потім нижче, і подивіться, що ви від.
Датчик потрібно ставити оригінал коштувати 90 євро, але машини, рік і тип motorr і y17dti
ебу двигуна ? вище блоку циліндрів,двигун ? у y17dti, що мені двері, я роблю перевірку, що ви сказали мені і я оновлю.я хотів зробити перевірку (якщо хтось з вас вдасться це зробити ve nesarei)))) я хотів подивитися, з номером рами, якщо датчик ? правильний.або я повинен подзвонити в opel.
ха!я забув!l помилки стерти, але тільки приводить у рух двигун ? дуже шумно(як ніби це дуже рано)шум, який зникає appera з'являється mil тримається біль в не більш 2 секунд.
Востаннє редагувалось leandro89; 19-03-2014 до 19:14
Novosti?? Мені цікаво дізнатися, як туди
встановлений датчик ориг номер postatomi,l помилка ? зник,автомобіль йде набагато краще,і машини л я доставлений клієнту oravediamo якщо ricombare через деякий час, хоча я сумніваюся.дякую всім за співпрацю.
Я радий, що ви вирішили
завдяки dell допомогу giama залишаюся у вашому розпорядженні.