Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 49

Обговорення: Карту giulietta 1.6 jtdm 105л.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Прошу вибачення за помилку, що це ? посилання на файл, орі
    http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав manu90 Visualizza Messaggio
    Прошу вибачення за помилку, що це ? посилання на файл, орі
    http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
    так як ви вказали файл, вам не потрібно нічого, читайте те, що я писав в базі даних під файли, які ви надіслали provvedi. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я заявляю, що це не я фахівець, але з мого досвіду я б сказав, що цей крок мало і не послідовні. У EGR не ? виключена правильно, турбо не ? збільшується в правильному напрямку, на мій погляд. У overboost то давайте втратити, і якщо ви зміните зробіть карту схожа. В rail у частині контакту з хворим дуже мало, не ? згідно з обмежувачами. Ймовірно, завантаживши цю карту, ви не accorgeresti зміни.

Тоді давайте подивимося, якщо хто-то пі? експерт пу? підтвердити моя думка.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Як тільки я назад в комп'ютер вводжу дані, відсутні в карті орі, x прирощення мене вчили, починаючи з 4% і випробувати машину, якщо ви не помітили нічого збільшити на' ще один момент, поки ви не отримаєте результату... egr встановлена cos? вона повинна завжди залишатися закритою?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Як красиво, як логіка...
    Слухай, якщо тебе вчили так.. змінюється вчитель. Ви не дасте кроком у випадку файл. Сторони від карти, карту педалі і обмежувачем крутного моменту. Якщо ви знаходитесь також обмежувачі дизель gi? виходить щось гідне. Секта, нарешті, afr, що ви хочете від карти, лямбда, якщо у вас є dpf не піти в мінус 1.1 або краще 1.13.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Спасибі x поради, але збільшення x у відсотках або x? Від режиму навантаження треба збільшити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав manu90 Visualizza Messaggio
    Спасибі x поради, але збільшення x у відсотках або x? Від режиму навантаження треба збільшити?
    Нічого не треба робити в%, як правило. Там пу? відчувати себе добре, щоб зробити деякі карти в точках. ? багато речей будуть розраховані з калькулятором в руці. Я вам я різні topic присутніх, щоб добре вчитися. Частини від речей, основі, як вже сказав. Для зміни авто акції також час вприскування можна залишити оригінальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Нічого не треба робити в%, як правило. Там пу? відчувати себе добре, щоб зробити деякі карти в точках. ? багато речей будуть розраховані з калькулятором в руці. Я вам я різні topic присутніх, щоб добре вчитися. Частини від речей, основі, як вже сказав. Для зміни авто акції також час вприскування можна залишити оригінальні.
    Я почав читати різні теми, то карта х х автомобільний сток просто збільшити в правильному карту turbo і карту уприскування parzializzato з відповідними обмежувачами x одержати приріст продуктивності без шкоди для надійності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Тоді приріст у точках на деяких картах ? обов'язковий тип карти turbo. У будь-якому випадку, якщо ви звикнете працювати для окулярів (? це означає також зрозуміти, десяткові значення, які представлені у карті ? будь-які фактори, перетворення)? погано. Як правило, вона починається від 1500-2000 обертів, навантаження середньо-високих (якщо навантаження це часто побачиш, що навантаження не має нічого спільного з деяких карток). Тоді все ? із зазначенням типу доставки, який ви хочете отримати, з авто, stock вийти під ці режими ? досить delleterio особливо в сфері передачі даних.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Наприклад, в карту turbo я повинен спробувати збільшити значення таким чином, щоб використовувати тиск max turbo без того, що йде в recovery? я повинен принести цінності, які перетворені відповідним тиском близько 1,5 бар від 1700 оборотів 4000 об?

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •