Прошу вибачення за помилку, що це ? посилання на файл, орі
http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
Прошу вибачення за помилку, що це ? посилання на файл, орі
http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
Я заявляю, що це не я фахівець, але з мого досвіду я б сказав, що цей крок мало і не послідовні. У EGR не ? виключена правильно, турбо не ? збільшується в правильному напрямку, на мій погляд. У overboost то давайте втратити, і якщо ви зміните зробіть карту схожа. В rail у частині контакту з хворим дуже мало, не ? згідно з обмежувачами. Ймовірно, завантаживши цю карту, ви не accorgeresti зміни.
Тоді давайте подивимося, якщо хто-то пі? експерт пу? підтвердити моя думка.![]()
Від матвія
Як тільки я назад в комп'ютер вводжу дані, відсутні в карті орі, x прирощення мене вчили, починаючи з 4% і випробувати машину, якщо ви не помітили нічого збільшити на' ще один момент, поки ви не отримаєте результату... egr встановлена cos? вона повинна завжди залишатися закритою?
Як красиво, як логіка...
Слухай, якщо тебе вчили так.. змінюється вчитель. Ви не дасте кроком у випадку файл. Сторони від карти, карту педалі і обмежувачем крутного моменту. Якщо ви знаходитесь також обмежувачі дизель gi? виходить щось гідне. Секта, нарешті, afr, що ви хочете від карти, лямбда, якщо у вас є dpf не піти в мінус 1.1 або краще 1.13.
Спасибі x поради, але збільшення x у відсотках або x? Від режиму навантаження треба збільшити?
Нічого не треба робити в%, як правило. Там пу? відчувати себе добре, щоб зробити деякі карти в точках. ? багато речей будуть розраховані з калькулятором в руці. Я вам я різні topic присутніх, щоб добре вчитися. Частини від речей, основі, як вже сказав. Для зміни авто акції також час вприскування можна залишити оригінальні.
Тоді приріст у точках на деяких картах ? обов'язковий тип карти turbo. У будь-якому випадку, якщо ви звикнете працювати для окулярів (? це означає також зрозуміти, десяткові значення, які представлені у карті ? будь-які фактори, перетворення)? погано. Як правило, вона починається від 1500-2000 обертів, навантаження середньо-високих (якщо навантаження це часто побачиш, що навантаження не має нічого спільного з деяких карток). Тоді все ? із зазначенням типу доставки, який ви хочете отримати, з авто, stock вийти під ці режими ? досить delleterio особливо в сфері передачі даних.
Наприклад, в карту turbo я повинен спробувати збільшити значення таким чином, щоб використовувати тиск max turbo без того, що йде в recovery? я повинен принести цінності, які перетворені відповідним тиском близько 1,5 бар від 1700 оборотів 4000 об?