Msport, якщо ви пам'ятаєте, я назвав, так тебе в четвер? у другій половині дня.
Але, як ніколи, кожен раз, що я написав, флеш-вільний? Може бути, тому, що e2p була вже змінена?
Але immo універсальний decoding, ви f? навіть зробити flash? або ви d? помилка
Востаннє редагувалось leandro89; 16-03-2014 до 00:29
чому d? помилка?
я не пробував ваш файл, але я повторю, я, як правило, процес e2p і flash
тепер не s? якщо це помилка ? проблема софт або файлу, а ввечері, коли я повертаюся додому, я намагаюся обробляти файли, які ви відправили
і ви d? info про
Ви на vag, ви можете робити це в поєднанні лише з e2p, immo універсальний працює, то c'? обхід іммо edc15, що навіть тому, але я не завжди по центру.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
Але immo універсальний decoding, ви f? навіть зробити flash? або ви d? помилка[/QUOTE]
я спробував і насправді c'? щось не складається, м'які не перетравлює файл, який ви читали ,
вибачте, але якщо тому cos? навіть він сам , файли flash, які ви відправили з cos? б ви зробили?
дай більше даних про ecu
для мене файл ori flash не ? правильно !!!
Востаннє редагувалось leandro89; 16-03-2014 до 17:39
Дивно! Etc визнає. Cos? в увазі, пам'ятаю тільки номер hw 0281 010 302
Вибачте, ecm titanium розпізнає правильно
Востаннє редагувалось leandro89; 16-03-2014 до 17:39
Але ми говоримо, що якщо ви з meucci sollo на 24c04 вже dovrebe бути ok.Scrivi sollo орі в комплекті з eprom програміст на 29f400+ EPROM 24c02 з meucci
не vuoldir нічого, що ecm визнає , так як, якщо різні, наприклад, перші адреси їх всі порти FFFF ecm визнає той же
Але якщо змінити хоч один біт, вам зраджує ? таким чином, не визнала?
але ви біти, що стосуються галузі управління ecu, а коли торкнеться районі іммо, наприклад, не враховує,
завантажити цей файл з ecm і подивитися, якщо ви визнаєте