Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    відмінний рада m999, то я кажу, як досвід, по-моєму, ви не можете отримати хорошу роботу, починаючи з файлу ori мотоцикл, то очевидно, з розрядів, протестованих відпрацьованих валів перейти налаштувати все, то іншу річ, якщо ви хочете хорошу роботу, не робіть на око, я cos? я займався і результати були погані

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Я в цей час не можу завантажити файл, чому? я пропустив форуму для р?.... ? якщо у когось є ОРІ і DP? ми можемо принаймні обговорити це разом і почати, щоб отримати деяке уявлення pi? і роз'яснень.

що скажете????
    Якщо ви маєте на увазі мотоцикл зокрема, я ТУТ я розмістив вихідний файл читається з моєї Monster S2R з MPPS і файл Ducati Performance, які повинні бути на одному і тому ж мотоциклі, знайшов у мережі.
    Може бути, ви можете дати руку на мене...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Здрастуйте, ви повністю праві

Я в цей час не можу завантажити файл, чому? я пропустив форуму для р?.... ? якщо у когось є ОРІ і DP? ми можемо принаймні обговорити це разом і почати, щоб отримати деяке уявлення pi? і роз'яснень.

що скажете????
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 10:51

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    Вибачте, але читання та запис на Ducati пу? бути з OBD Vag KKl?

Що вам, може бути, я щось...не знаю, якщо я можу поділитися або відправити, я новий на форумі.

Що вам, може бути, я щось...не знаю, якщо я можу поділитися або відправити, я новий на форумі.
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-08-2014 до 22:50

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав реван Visualizza Messaggio

я тобі вже? пояснив режимі? вставки з файлу орі інше обговорення, там збирається банк даних

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    Так, я розумію, але я не можу навіть переглянути банк даних, як і деякі інші сторінки, і я штовхнув від curiosit? щоб знати, чи є чи немає якісь файли. У будь-якому випадку, я дав йому поглянути, а не з'? нічого...вам треба? думати про те, як перепризначити я.

Ще одне питання, якщо я знайшов блок управління DP я міг би підключити її напряму, типу знімаю його і сів на нього інший? Або c'? зробити будь-якої конфігурації? Принаймні, я міг би поки зберегти мій оригінал і робити всі тести, що я хочу з іншого.

Крім того, c'? інтерфейс, який дозволяє читання ебу мотоцикл, машина? Я кажу про Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.

Спасибі,
    Pask

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    Так, я розумію, але я не можу навіть переглянути банк даних, як і деякі інші сторінки, і я штовхнув від curiosit? щоб знати, чи є чи немає якісь файли. У будь-якому випадку, я дав йому поглянути, а не з'? нічого...вам треба? думати про те, як перепризначити я.

Ще одне питання, якщо я знайшов блок управління DP я міг би підключити її напряму, типу знімаю його і сів на нього інший? Або c'? зробити будь-якої конфігурації? Принаймні, я міг би поки зберегти мій оригінал і робити всі тести, що я хочу з іншого.

Крім того, c'? інтерфейс, який дозволяє читання ебу мотоцикл, машина? Я кажу про Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.

Спасибі,
    Pask

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    2
    я, щоб змінити мій велосипед, я вивчав файли ori руху схожі з продуктивністю...
    я не знаю, яка політика на бензинові автомобілі, але і на мотоцикл додаткової маржі втручання, безумовно, на середніх обертах
    там, де є вакуум крутного моменту, створюваного надмірна худорба, продиктоване правилами анти -- забруднення
    я розповів йому про мій досвід тут (я лише аматор, не професіонал):
    перепрограмування ECU - www.belinassu.it

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    привіт, особисто я міг би отримати трохи досвіду в області мотоциклів суду, приймаючи сигнал від карти, яка постачала Honda в момент купівлі;
    їх беруть хороші ідеї, щоб зробити карту по своєму смаку...
    я знаю, що в дорозі більш важку річ, але для початківців було б добре купити карти від професіоналів і, можливо, з часом, зробити висновки про те, де і як втрутитися, щоб зіставити ефективно і безпечно...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •