Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 86

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    спасибі всім х допомогу, я встановив visual 2005c++ я додав азіатський мову, потім я зробив те, ke каже мені довідку, але не йде навіть не я навіть не відкриття, тобто boot d ghost зараз я встановлюю операційну систему на англійську мову ? я анке проблема, що коли я вставляю usb dell gallo мені не знайти драйвери в папці драйверів, інтерфейс x будь ласка, допоможіть, знаю, що робити, в іншому разі залишення проблеми ? ke мені служіння x сили, я предмет, я повинен зробити marelli mj8 ? єдиний інструмент, ke я ? той же час x

завдяки Йосипу було б чудове, але я не знаю, як зв'язатися з вами тут не існує приватної переписки ? я вважаю, що не можуть навіть дати номери телефонів
    Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 00:16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Спокій проблему на раз. Безумовно, проблема-й? велике, ЗНАЮ. Ви повинні володіти ЗНАЮ, Lite, або запустити цей образ Ghost, що ви ? була надана (око, що ? ciomem якщо ви formattasse ПК, якщо запустити цей файл). Якщо вставити usb в комп'ютер, підключений до галло просить установки драйверів?
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    вибачте, я знаю, lite sarebe base або я знаю, повний я використовую xp professional sp 3 оригінал мені ? була надана cn pc потім я знайшов один мод на англійській мові ? я намагався cn то

ні, я роблю це вручну, але не визнає його, я думаю,
    Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 00:17

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    ОК, тоді розкажіть, клацніть правою кнопкою миші вгорі, де він пише usb serial, потім виберіть другий пункт (установка вручну), а потім, де c'? огляд, перейдіть по посиланню зробити папку, яка містить драйвери інтерфейсу (вибрати дві галочки). Тоді вперед і повинні її встановити. Якщо не робить ? чому? драйвери неправильні або пошкоджені.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    я намагався cn виправити, але якщо все визнає вас, перш ніж пристрій не тобі закон eep
    потрібно перепрограмувати з допомогою файлу ept 2 Кб з mprog
    після ви повинні продовжувати з frewrite

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    пристрасть двигуни, ви праві, відсутній файл ftdi тільки ke я problemone в мій компакт-диск установки не вистачає mprog з файлу 2 k його з гк? ? все, що встановлено на perfezzione usb але не може розпізнати тепер я не знаю, де sbattermi голову

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    ? не варто usb драйвер fg tech, але тільки usb-serial ? в інтерфейсі залишаються горіти 2 світлодіода
    Може бути, c? р? плутанини, якщо перебуваєте в якості пристрою usb serial і не Fgtech потрібно riptogrammare з допомогою папки usbfix з xprog, то як тільки закінчите, використовуйте виправлення frewrite і встановіть, потім відключіть usb-підключення і в цей момент ви повинні мати fgtech визначено і різні процедури для встановлення драйверів

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    ви мене просите, але не мене знаходиться в папці

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Lite, щоб показати простий приклад ? як би це було windows 7 starter, що ? операційна система pi? легше, ніж повний. На жаль, я не можу вийти надто в деталі, чому? не пу?.

Щоб побачити, якщо ви визнаєте інтерфейс. ви повинні зв'язати його, а потім перейдіть в панель керування > система > вкладка Hardware > Диспетчер пристроїв

тут у спадаючому меню, Контролер Універсальної Послідовної Шини, якщо перебуваєте пункту USB FGtech Driver означає, що ? встановлено правильно, в іншому випадку вам символ з жовтим знаком оклику.

Якщо ви не можете зробити цей крок, ви не можете рухатися, чому? ви не встановіть наш інтерфейс на ПК.
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Але якщо ви йдете на адресу вручну, не йде?
    Від матвія

Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •