на мій погляд, ви робите тільки плутанина, як ви порівняйте, і збільшити файл mod з іншого файлу mod на іншій машині ? з розуму зійти, на мою думку.
вкласти файли, може бути, з даних ecu, безумовно, зможемо ми зрозуміти щось
на мій погляд, ви робите тільки плутанина, як ви порівняйте, і збільшити файл mod з іншого файлу mod на іншій машині ? з розуму зійти, на мою думку.
вкласти файли, може бути, з даних ecu, безумовно, зможемо ми зрозуміти щось
Як тільки я йду до майстерні, місце оригінальний файл і той факт, що від мене
У всякому разі, я зрозумів, що Рейку треба incrementar максимум 1x100, щоб не напружувати насос
? turbo 100 точка? я не знаю, якщо що-то з 100 pinti на turbo застосовується також для edc16
Чому? edc 16 від valoi edc 17 замість значення цифра в пі? на турбо
Обмежувачі пари, як правило, 20x100
Як тільки я йду до майстерні місце файлу, з яким машина пішла як оригінал
? файл, як я хотів би її seguaendo поради
Ще раз спасибі за численні відповіді та поради
всі міркування на бали і відсоток залишають часу, що вони знаходять. І міркування, вводити в оману, що один ? в початку. Ви повинні зрозуміти в першу чергу кореляція, що c'? серед різних карт, на основі цього встаєте на різні карти. Приклад пу? бути, що у вас карту на паливо і його обмежувач. У цьому випадку, ти ставиш собі ціль, скільки ви хочете, привнести в основі є? відповідати обсягом замітки обмежувач. Ви зрозумієте, що таке? робити разом в пікселях або у відсотках мають мало сенсу. Обмежувачі крутного моменту регулюють, в свою чергу. Rail, як ви сказали, для карток, для сов? стандартний ви можете залишити орі. У випадках, коли з'? з ін'єкційних кількість? важливі і вам потрібно змінити спрей.
Привіт
Не може говорити, nunca зміни карти в porcentuale, нічого в "точки".
Всі карти ai une значення, мбар, нм, градусів, мм3, etc, etc. і ви повинні збільшити значення правильно, але ні в porcentuale.
Можливо, ми також мбар і не бар для тиску турбо??Я не думаю, що c'? вони потрібні, але ми також пам'ятаємо, що більшість як раз в діагнозі ? показана press. атмосферний ї? turbo.