Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    на мій погляд, ви робите тільки плутанина, як ви порівняйте, і збільшити файл mod з іншого файлу mod на іншій машині ? з розуму зійти, на мою думку.
    вкласти файли, може бути, з даних ecu, безумовно, зможемо ми зрозуміти щось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Як тільки я йду до майстерні, місце оригінальний файл і той факт, що від мене

У всякому разі, я зрозумів, що Рейку треба incrementar максимум 1x100, щоб не напружувати насос
    ? turbo 100 точка? я не знаю, якщо що-то з 100 pinti на turbo застосовується також для edc16

Чому? edc 16 від valoi edc 17 замість значення цифра в пі? на турбо

Обмежувачі пари, як правило, 20x100

Як тільки я йду до майстерні місце файлу, з яким машина пішла як оригінал
    ? файл, як я хотів би її seguaendo поради

Ще раз спасибі за численні відповіді та поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    всі міркування на бали і відсоток залишають часу, що вони знаходять. І міркування, вводити в оману, що один ? в початку. Ви повинні зрозуміти в першу чергу кореляція, що c'? серед різних карт, на основі цього встаєте на різні карти. Приклад пу? бути, що у вас карту на паливо і його обмежувач. У цьому випадку, ти ставиш собі ціль, скільки ви хочете, привнести в основі є? відповідати обсягом замітки обмежувач. Ви зрозумієте, що таке? робити разом в пікселях або у відсотках мають мало сенсу. Обмежувачі крутного моменту регулюють, в свою чергу. Rail, як ви сказали, для карток, для сов? стандартний ви можете залишити орі. У випадках, коли з'? з ін'єкційних кількість? важливі і вам потрібно змінити спрей.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    всі міркування на бали і відсоток залишають часу, що вони знаходять. І міркування, вводити в оману, що один ? в початку. Ви повинні зрозуміти в першу чергу кореляція, що c'? серед різних карт, на основі цього встаєте на різні карти. Приклад пу? бути, що у вас карту на паливо і його обмежувач. У цьому випадку, ти ставиш собі ціль, скільки ви хочете, привнести в основі є? відповідати обсягом замітки обмежувач. Ви зрозумієте, що таке? робити разом в пікселях або у відсотках мають мало сенсу. Обмежувачі крутного моменту регулюють, в свою чергу. Rail, як ви сказали, для карток, для сов? стандартний ви можете залишити орі. У випадках, коли з'? з ін'єкційних кількість? важливі і вам потрібно змінити спрей.
    вибачте, але spay cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Не може говорити, nunca зміни карти в porcentuale, нічого в "точки".
    Всі карти ai une значення, мбар, нм, градусів, мм3, etc, etc. і ви повинні збільшити значення правильно, але ні в porcentuale.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Можливо, ми також мбар і не бар для тиску турбо?? Я не думаю, що c'? вони потрібні, але ми також пам'ятаємо, що більшість як раз в діагнозі ? показана press. атмосферний ї? turbo.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •