Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 59

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Спасибі всім за ваші відповіді! Тому, якщо я правильно розумію, для редагування, що зараз я буду робити кроки:
    1) я Читаю блок управління з MPPS, зять файл 320кб, що avr? розширення bin або орі?
    2) з допомогою редактора типу HxD, або я повинен використовувати титан?, шукаю адресу 4C130, і я можу змінити максимальну 15cifre, за винятком випадків, зміна файлу, не піклуючись про те, в розмір? Або rester? 320?
    3) нарахування з MPPS, роблячи виправлення в soft, якщо потрібно контрольна сума?

Питання: я читав, що файли 320 йдуть нарізати 304, з якої причини? Також я повинен скоротити до зміщення 0x3fff

Я, звичайно, заплутався!

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    скоротіть в 304kb, щоб це визначити, титан, а тоді, щоб його можна було прошити його потрібно повернути в 320кб....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    На жаль, ще не вдалося прочитати ecu мого ducati, щоб зрозуміти, як діяти nalla зміна привітального повідомлення.
    Просто у мене було півдня часу, я, присвячений тест читання, але я зіткнувся з проблемою, викладених у post цей розділ.
    Тепер я хотів би запитати вас, для anticiparmi p? вивчення, в надії вирішити з помилкою в MPPS, якщо мені отримати цю файл для ducati hypermotard, я міг би почати його відкрити, щоб зрозуміти, куди піти і змінити з вашою допомогою! Що ви думаєте, ми можемо це зробити?

Величезне спасибі!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Залишається проблема з контрольною сумою, про яку ми говорили раніше. З комбінації приладів/SW офіційних не існує проблем, з посилання, або китайські SW c---не знаю, як тобі сказати.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я встиг прочитати мій Ecu, як це запропоновано в інший пост від m999, я отримав файл 320кб, Тепер скоротити його, щоб зробити його нечитабельним ecm titanium, після цього? я повинен піти на полювання вітання!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я тобі написав вище де його шукати, з плеєром у шістнадцятковому ви помітите відразу: ? написано ясно і чітко.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Правильно, для mess ласкаво просимо nn c'? потрібно вирізати файл! Я прочитав файл з 320 с hxd і я знайшов безлад на адресу, який я вам запропонував! Я хотів би бути впевнений у позиції, на яких ви можете написати повідомлення, до 15 цифр!
    Якщо ? необхідно, я можу відправити файл, щоб перевірити це разом з вами?
    Потім я хотів би скоротити його, щоб зрозуміти, як це працює також ecm titaniun.

Ще раз спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я думаю, що я знайшов 15 позицій для привітання, я не знаю, чи вони дійсні для всіх блоків управління ducati з цією функцією, в моєму cas oper в Hypermotard позиції від 4C133 в 4C141.
    Для редагування я просто використовувати простий HxD?
    Після редагування повідомлення, як вчинити для запису і контролю cecksum?

Для тестування я також виріжте файлу і спробував читати з ecm titanium, який визнає, я думаю, добре, чому? бачив водій мотоцикла автоматично.
    Я був би більше? упевнений, що якщо експерт може поглянути на файл читав, 320кб, cos? бути впевнений, що це не були проблеми в читанні або інший.

Ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Якщо немає вакансій файл difficle, що ми можемо дати, побачимо, як ти читав (статтю читати у відповідному розділі файли на оригінальні)

Для запису, ви можете приступити безпосередньо до MPPS, після виправлення контрольної суми. Для корекції останнього, якщо у вас немає приладів/SW оригінальні я вже? ... сказав хтось стверджує, що для Ducati не служниця її виправити, я повторюю, я не намагаюся навіть ризикувати. Можливо, я помиляюся, і я роблю крок, дуже багато, але щось мені не важить n? мені нічого не варто

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Файл розмістив Файл Ducati Hypermotard 1100 ЕКЮ DP 2-2

Я як обладнання у мене тільки mpps v12, і пам'ятаю, що м'який, він говорив мені виправити cecksum у разі запису, для цього блоку, але все ж я не aprestato у письмовій формі після mod привітального повідомлення.

Від того, що я прочитав вище, якщо я читаю і пишу той же файл не буде необхідно виправити cks, але після mod привітального повідомлення?

На практиці, якщо переписати файл mpps мені просити? перевірити cecksum і вам треба? дати підтвердження?

Я чекаю вашого підтвердження про працездатності? файлів.

Дякую

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Якщо немає вакансій файл difficle, що ми можемо дати, побачимо, як ти читав (статтю читати у відповідному розділі файли на оригінальні)

Для запису, ви можете приступити безпосередньо до MPPS, після виправлення контрольної суми. Для корекції останнього, якщо у вас немає приладів/SW оригінальні я вже? ... сказав хтось стверджує, що для Ducati не служниця її виправити, я повторюю, я не намагаюся навіть ризикувати. Можливо, я помиляюся, і я роблю крок, дуже багато, але щось мені не важить n? мені нічого не варто

M999

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •