Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 51

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    той же питання на орі і на k-tag скажімо, проблеми немає ? aliantech, що вирішив так.........

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    вам потрібно завантажити офіційну програму то ворота і reistalli ваша проблема вирішена

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    пам'ятаю, що я клон, я не знаю, де я можу завантажити офіційну програму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Хлопці, я пробував навіть з точки 1.2 16v, але нічого, я d? все та ж помилка... що я помиляюся? я атаки на пк, usb-кабель, що йде в kess, і kess атаки, кабель obd і просто. забув що? маленький роз'єм, що c'? додається кабель obd вливати де-то, типу, в маси?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    що edc ми говоримо за точки я не знаю, якщо ви робите inseriale, можливо, доведеться поставити в boot не всі роблять в бд....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    що edc ми говоримо за точки я не знаю, якщо ви робите inseriale, можливо, доведеться поставити в boot не всі роблять в бд....
    на точки не ? один EDC, точки ? 1.2 fire, а потім бензин.
    проблема ? що ж, помилка "будильник" / будильник мені d? як з EDC16 bravo 1.6, як на місці, так ? помилка, що добре чи погано, я думаю, мені вийти? завжди. або я помиляюся, я щось або c'? щось ще, що не йде. ідеї?

як я можу покласти його в boot?
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 20:42

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    вибачте, але ecu ви читали цей дзвінок я не зовсім зрозумів, якщо не назад edc 16, або нічого, коли його колеги подивитися tensioen машини дивитися, що якщо напруга ? низький не підключається, і я скажу навіть підключити блок живлення, акумулятор, перш ніж читати і писати kess ? дуже податкова на це......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    вибачте, але ecu ви читали цей дзвінок я не зовсім зрозумів, якщо не назад edc 16, або нічого, коли його колеги подивитися tensioen машини дивитися, що якщо напруга ? низький не підключається, і я скажу навіть підключити блок живлення, акумулятор, перш ніж читати і писати kess ? дуже податкова на це......
    Не робить n? у edc16 n? блок керування в момент n? з машиною, підключеного до блоку живлення n? з ладу. З ****** я знайшов, що радять відформатувати sd: воно?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    шкода, якщо ви заходите на сайт, alientech вам потрібно завантажити k люкс після завантаження просить оновити, оновити, а потім зітріть все і reistalli компакт-диск ігри і зробив
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    Не робить n? у edc16 n? блок керування в момент n? з машиною, підключеного до блоку живлення n? з ладу. З ****** я знайшов, що радять відформатувати sd: воно?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    зверніться, хто вам продав toll, можливо, вирішити..........

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •