Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    16
    але свічок розжарювання, що ви змінили, вони тієї ж марки, оригінальні?? мені ? довелося cos? коли cambiavo марка свічок , ймовірно, тому, що? хоча б трохи, але змінюються значення опору

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    свічки розжарювання були перевірені і оригінальні блок управління був змінений з іншого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    якщо він має у фільтр дизельного палива з підігрівачем (не знаю, двигун і рік постановки на облік автомобіля) показати поглинання може бути також, що змусить тебе включити індикатор свічок розжарювання бачив, що опір і включається від ебу системи передпускового підігріву, інакше як колеги перевірте опір свічок передпускового підігріву ом

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    якщо він має у фільтр дизельного палива з підігрівачем (не знаю, двигун і рік постановки на облік автомобіля) показати поглинання може бути також, що змусить тебе включити індикатор свічок розжарювання бачив, що опір і включається від ебу системи передпускового підігріву, інакше як колеги перевірте опір свічок передпускового підігріву ом
    проблема підігрівач дизельного фільтра я mcapitato на 147, цього я не знаю, якщо він слід перевірити.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    ввечері, я все намагався б зробити діагностику, загорнуті в контрольна лампа свічок розжарювання включається x інші симптоми, то, в залежності від року випуску автомобіля на мене ? довелося cn точок 2000 jtd запалив лампу розжарювання ? потім був bobbina d інжектор

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    часто відбувається, коли не змінюється, все 4 свічки розжарювання нові! якщо замінити лише ті, які розриваються, залишаючи одну чи більше? candellette aparentemnete хороші (які горять), іноді продовжує давати відмову... це sucede, чому? розрахунок поглинання прийде на всього з 4 свічок розжарювання. як говорить mar21, навіть мене ? успіх бренду, окрім, як сказано, значення омічного, навіть якщо він може здатися трохи різні, міняв загальна споживана потужність...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Відмінна пропозиція безпосередньо виміряти поглинання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    ми c'? підігрівач фільтра дизельного палива,але це, що проблеми може принести

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав геро Visualizza Messaggio
    ми c'? підігрівач фільтра дизельного палива,але це, що проблеми може принести
    підігрівач фільтра і харчується все від блоку управління свічок розжарювання, якщо у вас є проблеми їх, ви можете включити індикатор внутрішньої розжарювання і дати помилку в діагнозі.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    але, щоб виключити його до системи?або для боротьби з нею?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •