але свічок розжарювання, що ви змінили, вони тієї ж марки, оригінальні?? мені ? довелося cos? коли cambiavo марка свічок , ймовірно, тому, що? хоча б трохи, але змінюються значення опору
але свічок розжарювання, що ви змінили, вони тієї ж марки, оригінальні?? мені ? довелося cos? коли cambiavo марка свічок , ймовірно, тому, що? хоча б трохи, але змінюються значення опору
свічки розжарювання були перевірені і оригінальні блок управління був змінений з іншого
якщо він має у фільтр дизельного палива з підігрівачем (не знаю, двигун і рік постановки на облік автомобіля) показати поглинання може бути також, що змусить тебе включити індикатор свічок розжарювання бачив, що опір і включається від ебу системи передпускового підігріву, інакше як колеги перевірте опір свічок передпускового підігріву ом
ввечері, я все намагався б зробити діагностику, загорнуті в контрольна лампа свічок розжарювання включається x інші симптоми, то, в залежності від року випуску автомобіля на мене ? довелося cn точок 2000 jtd запалив лампу розжарювання ? потім був bobbina d інжектор
часто відбувається, коли не змінюється, все 4 свічки розжарювання нові! якщо замінити лише ті, які розриваються, залишаючи одну чи більше? candellette aparentemnete хороші (які горять), іноді продовжує давати відмову... це sucede, чому? розрахунок поглинання прийде на всього з 4 свічок розжарювання. як говорить mar21, навіть мене ? успіх бренду, окрім, як сказано, значення омічного, навіть якщо він може здатися трохи різні, міняв загальна споживана потужність...
Відмінна пропозиція безпосередньо виміряти поглинання.
ми c'? підігрівач фільтра дизельного палива,але це, що проблеми може принести
але, щоб виключити його до системи?або для боротьби з нею?