Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 76

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    поштовий файл ori, можливо, ми намагаємося спрямувати вас...тоді, можливо, йде з якийсь інший дорогоцінний камінь, корисно для всіх.....хоча можливості? зіставити не такі, як в дизельних двигунах....речі на дотик, мало....для цих моторів я волію завжди залишатися на зміни не надто підвищує і роботу механіка.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    поштовий файл ori, можливо, ми намагаємося спрямувати вас...тоді, можливо, йде з якийсь інший дорогоцінний камінь, корисно для всіх.....хоча можливості? зіставити не такі, як в дизельних двигунах....речі на дотик, мало....для цих моторів я волію завжди залишатися на зміни не надто підвищує і роботу механіка.
    Ок, спасибі ще раз. Тільки я можу плакат? тут файл і хто з вас, експертів avr? хочу чіпай potr? спробувати витягнути якимось cavalo в pi?, я limiter? спробувати його.
    Зараз, між тим, навіть зробити трохи практики з MPPS, я був би щасливий, щоб писати файл Ducati Performance (і, можливо, спробувати його на шлях як тільки можна). Hex-редактором free (HxD), я можу спокійно взяти перші 16 КБ з файлу оригіналу (очевидно, колись зробив читання з MPPS я б використовував оригінальний файл мого ебу), скопіювавши все вміст по зсуву 0x0 оффсет 0x3fff, і вставити її в голові у файл DP, отримуємо cos? новий файл 320 KB відмінність? 304 KB (в тому числі, отже, e2p, як якийсь користувач тут пояснював). Цей новий файл буде правильний розмір для того, щоб написати в блоці управління, але залишиться проблема з checksum: MPPS не мені б писати або не correggerebbe автоматично контрольні суми? Ви знаєте спосіб обійти цю проблему?
    У разі, якщо б ви могли змусити якимось чином запису, ігноруючи контрольна сума, якщо велосипед б не їхати потім спокійно перезаписати вихідний файл і довести все до заводського стану?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дивіться, читайте файл орі і пошти-всі файли, що ви це я....? просто....для chk у мене є програма, але, як правило, навіть не виправляючи і не мають проблем...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    дивіться, читайте файл орі і пошти-всі файли, що ви це я....? просто....для chk у мене є програма, але, як правило, навіть не виправляючи і не мають проблем...
    Ок, дякую, чекаю з нетерпінням! На жаль, один, який мав мені, MPPS зараз не може? чому? потребу в цьому, але як можна скоріше я читаю ECU і місце файлу!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Ще один момент: файл Ducati Виступи впевнений, що це підходить для вашого мотоцикла, щоб, як ? маса вихлопу і повітряний фільтр? У вас є або немає каталізатор і контроль лямбды?.......
    M999
    Я не розумію, чому? запитайте, чи може лямбда ? вимкнено......у DP є лямбда відключена.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Привіт,
    нарешті, після більш ніж місяця, я ? прийшло MPPS клон безпосередньо з Китаю, і я зміг прочитати ебу мого Monster S2R.
    Я відправив файл в розділ бази даних вихідних файлів: Ducati-Monster_S2R-800-77-IAW5AMHW610.
    В архіві RAR знаходяться в реальності? присутні 2 файлу:
    1. S2R800-Completo_(Kline_Only)-ГРІ.бен я читав, включивши опцію Параметри Читання -> Повний (Kline Only) чому? на початку MPPS, я давав помилку, і змінюючи цей параметр, мені вдалося виконати читання;
    2. S2R800-Solo_Dati_(за Замовчуванням)-ГРІ.бен мені вдалося прочитати його можна залишити параметр Параметри Читання -> Тільки Дані (за Замовчуванням).

Не будучи експертом, не є з двох йде, використовуваний для виконання відображення нового блоку управління.
    Файл, який повинен бути ECU Ducati Performance ? вкладення в перший пост цього обговорення.
    Звичайно, як багато ви сказали мені, що замість? використовувати відображення DP ну, скажімо, створити "з нуля", починаючи від оригіналу, на тих, хто хоче мене спробувати свої "істота", щоб спробувати дати трохи, спринт-й? мій Монстр sar? дуже вдячний (і ми, дивні жарти... )!
    Пам'ятаю, що на мотоцикл, сів на нього одним відкритим стоком Стрілка, що (99%) не має лямбда-зонд (як ЦЕ для, так би мовити) і повітряний фільтр Sprint Filter PM10S.

Заздалегідь спасибі!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    На жаль, мій друг не володіє MPPS але ELM327, з якою мені вдалося зробити дуже мало або нічого, я вирішив купити китайський клон MPPS. У той же час, що зовнішній вигляд доставки мені consigliereste програмного забезпечення (можливо, від ціни "людини") для редагування/зміни вихідних файлів, які andrei читання з MPPS?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    ? можна використовувати Tunerpro або WinOLS для редагування карт.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Mea culpa, що я був незрозумілим. Я мав на увазі ситуації, її розвантаження з точки зору "обладнання" і карти в тандемі. Використовувати карту, яка не забезпечує контроль лямбды і каталізатора вихлопних газів, каталізатором і залишивши на лямбду ? кращий способдля поміняються, лямбда в тому числі. Крім того, що це було б марно і велосипед не підходить.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Насправді я ще повинен перевірити, якщо витік є лямбда чи ні...

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •