я рекомендую позиціонування фланця ......... не використовувати аркуш тонкого алюмінію, а не використовувати монети .... не використовувати сплави в цілому, якщо не бути досить товстою.
я згоден з вами , моя відповідь на повідомлення beppe.c, що говорив фланців
у будь-якому випадку фланець на ****лло в цілому ви пу? використовувати, коли ви підозрюєте, що механічної системи рециркуляції ог не закриває добре (і, отже, switch off potrbbe не мати бажаний ефект), але, безумовно, ти це вже знаєш![]()
я ? успіх ще не раз, що навіть після закриття карти,очищення клапан egr не в змозі закрити, тому що зруйнована ось чому я сказав, flangiarla от і все.
"дозволені всі обговорення, забезпечуються ви не розмовляєте і не заохочує використання програмного забезпечення, пірати, crack, serial помилкових" витяг з правил, для цього, я пропоную вам дати йому для читання.
форум такий контроль, але і робота, тому я не 24 години на 24 і на форумі, але це не означає, що якщо ви бачите щось ненормальне повідомити повідомлення за допомогою кнопки у вигляді трикутника, що подивитися, в нижній частині кожного повідомлення.
такі правила форуму, які ви приймаєте при реєстрації.