Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Обговорення: проблема акпп

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо б він був прив'язаний тільки ебу двигуна, деякі зміни (карта педаль) можуть вплинути на точку змінилася .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    привіт ви випадково помітили, якщо роз'єм на обмін і мокрій масла в редукторі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    немає ecu ? оригінальне nn знову зіставляється я хотів, але клієнт nn хоче х ця проблема

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    слід також уточнити, що цей факт змінити, занадто висока робить мало ? завжди було так?
    ви, отже, спостерігаючи таку поведінку, чому? вам не подобається, або чому? його сигнали несправності?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    я повинен сказати, істина? ? клієнт ke скаржиться на цей шум xk? x мені добре, він говорить, ke автомобіль перед зміні режиму-й? низький щиро ? трохи високий xk? автомобіль я намагався швидкість? модіка ? змінюється, добре, якщо штовхнути автомобіль, навіть, здається, ke руху залишається regressa ? конференц-d про

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Цей автомобіль змінює приблизно 2500 оборотів в хвилину з звичайній їзді, в той час як під запит акселератора, змінюється більш ніж 4000...

Якщо потрапляєте в ці параметри, я б сказав, що ? нормальне перемикання передач.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Цей автомобіль змінює приблизно 2500 оборотів в хвилину з звичайній їзді, в той час як під запит акселератора, змінюється більш ніж 4000...

Якщо потрапляєте в ці параметри, я б сказав, що ? нормальне перемикання передач.
    і точно так, як каже blackwolf76 , спробуйте поставити себе на дорозі і частин, поставивши машину на 2500 оборотів, якщо обмін йде добре, ви повинні покласти на всіх передачах, залишаючись у цей режим.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    хлопці, я зробив багато випробувань, але в обмін я помітив, ke як в холодному, ke гарячої nn змінити під 3000, що порадите мені робити? мені сказали, ke x замінити трансмісійне масло c хоче приладдям спеціальний ke посилає oloio cn тиск всередині ke я у мене не з'? метод x ви можете змінити без використання такої штуковини??? деякі колеги мені кажуть, ce ke ki, якщо побудована у вас є ідея, d в якості функції? вибачте, nn, sn геній cn автоматичних коробок передач

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    хлопці, я зробив багато випробувань, але в обмін я помітив, ke як в холодному, ke гарячої nn змінити під 3000, що порадите мені робити? мені сказали, ke x замінити трансмісійне масло c хоче приладдям спеціальний ke посилає oloio cn тиск всередині ke я у мене не з'? метод x ви можете змінити без використання такої штуковини??? деякі колеги мені кажуть, ce ke ki, якщо побудована у вас є ідея, d в якості функції? вибачте, nn, sn геній cn автоматичних коробок передач
    моя порада неупередженим і дозволити пропустити і звернутися до людей з обладнання і досвід на акпп, тому що, щоб ушкодження, і мить, і після болю.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Я його замінити, навіть без обладнання, конкретної, але коли виникають проблеми, спочатку стоку масла в кубку (де це можливо), і управління, що не є занадто багато залишків
    часто збираємося : і масло в цьому стані, це погіршує ситуацію, і вони стрибають тільки гроші
    якщо дозволяють умови, я поставлю добавка для прання і роблю протягом двадцяти хвилин, потім розвантаження масла і перевірити, як виходить
    replace фільтр
    По-любому справи? масла, стільки ж раніше позбавлений (на 1/2 л більше)
    Відключаю шланг, який приходить теплообмінника і повертає масло в обмін ставлю себе в русі і вихлопних газів при макс 2 lt і вимикаю (дія 2)
    Доліва і повторюю, поки не виходить, тільки чисте масло.
    але в цьому випадку ви можете replace все масло кпп, у тому числі і гідротрансформатор
    але я згоден з Ugoboss, що, щоб йти далі ? краще покладатися на експертів

Я забув
    Важливо перевірити ****llo масла в кпп при температурах, відмінних і використовувати масло відповідає
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-02-2014 до 18:03

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •