Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Обговорення: ecu 4af

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Дивиться то це залежить від інструменту...Чому? я завжди читав файл величі 304 Kb на ці блоки управління, читаєте тільки flash, не e2peom..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    flash ? 304kb а e2p 2kb інші, які читають інструменти типу півень sar? mpc... kess v2,abrites читають тільки спалах..а не mpps galletto читає файли 320k

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Інших інструментів не знаю.......може змінити те....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Зазвичай ці розміри для приросту продуктивності просто файл з 304 або тільки flash або 320..А якщо ? шосе, яке підтримує процесор motorola, як я думаю, що це те, що в дискусії файл, який кидків fuore з будь-яким інструментом ? 256k

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    ок, а потім ? мій файл і прочитана 256 с півня, але не пише мені мод то і проблема,не знаю як це зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    пу? бути, що ви зробили спотворення..дай більше інфо на номери hw і sw ecu, що ми намагаємося краще зрозуміти, що ? успіх

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    Екю і : IAW 4AFP2 hw 204 1808-0cr 1.1 panda 4x4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    ідеально підходить, то файл 256k, не ? добре, що інструмент детальніше? якщо у вас півник ти з закритими очима

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    його я читаю з півня, але мене законом від 256 ,я повинен щось змінити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    я хотів би побачити файл, який ви закон, якщо можна?. Може бути, помиляєтеся протокол, якщо у вас є півень, спробуйте прочитати з одним з інструментів. А що ecu саме ваша має конкретної процедури, щоб поставити його в boot при включенні читання/запис і півень.. З самого початку коли читати/написати пін-код повинен бути заземлений!!!

Ви повинні виконати наступні дії :
    1)Харчова блок управління ззовні, слідуючи терморегулятори в 4Af(для живлення ecu погоджується дати йому зовнішнє живлення)
    2)NB!! без відключення живлення від блоку управління зніміть масу за допомогою pin-коду 104(переконайтеся, що дріт, який ти заплатив, так і знятий добре, і що є помилкове маси за ставка, залишки)

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •