альфа, але ви говорите те адаптер ??
альфа, але ви говорите те адаптер ??
сам адаптер pcmcia / паралельний марки digitus
дивно , для? читав посилання, що я виклав вище, насправді, здається, є 2 проблеми : адаптер, і те, що W7 не доїхати до адреси IRQ...... зараз я роблю кілька тестів , а потім замість оновлення, для тих, хто слідує за одне одного!!!![]()
блін , втомлює, щоб зрозуміти ці правила , я прошу, однак, прощення, і його терр? сьогоденні і в майбутньому.
версія 4q-gx також прекрасно працює на 7 64 біт
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
спасибі росс!!!! але він також відмінно працює з ПХД або класичному стилі, займе останній тип пхд ?? я використовував версію 97j
забув ..... від того, де ви пу? завантажити програму 4q-gx ? ****** не ? дуже допомога...... дивно, вона повинна бути вільною, не так ?
Востаннє редагувалось leandro89; 25-02-2014 до 18:50
За версією gq-4x має hw, крім sw, відрізняється від 97j, що навіть якщо ви завантажили sw не буде вам нічого.
ах.... ні, я хотів працювати у мене на Win7.......... чому? а тому всі ми? що мені потрібно...... e2prom , eprom , flash psop та ін.....![]()
ви можете купити версія + нова
привіт, росс! я не розумію convenienza.......... якщо я можу змусити його працювати, у мене на Win7....... ? їх зручність (не треба нічого купувати, але в основному я програміст, перевірена працює, і безпечно)![]()