Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    помилки зберігаються ? пошти на наявність DTC... з діагнозом активного пробували, якщо EGR рухається?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    відповідь була для cicciobullet, замість цього ви повинні відкрити ще одне обговорення, в будь-якому випадку, як каже магії heroes вам потрібно зробити діагностику і дати нам більше інформації.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    Я роблю припущення : я не великий фахівець . З delphi 2013.3 мій автомобіль не визнає, а з texa idc4 я знайшов помилку p2263 датчик температури повітря, датчик маси повітря . Там виходить, що delphi не розпізнає цей двигун-k9k а виходить спокійно з m9r, що ? у 2000 році обсяг

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    дефект, як давно існує і, особливо, в умовах виникає? Час назад виявився мій колега, який після того, як перевірив все, і я кажу, все вирішується заміною турбіни, але ви говорите, що це була вже замінена (я сподіваюся, що новий).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    X, aeg я побачив, піднявши автомобіль турбіна виглядає як нова з боку інтеркулера я думаю, вони замінили core assy. Тепер мене переслідувати брудного масла, але я не розумію, якщо ? вона сочиться або вакуумний насос, який втрачає і imbratta все.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    Повторюю:дефект, як давно існує і, особливо, в умовах виникає?можливо, після заміни турбіни, плюс турбіна приводить в користуванні, відновлений, а не новий, то зробити додаткові перевірки. Добре також вимірювач повітря і повітряний фільтр я знайшов деякі відкритим від бруду, а потім розбиті

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    Ок, вибачте. Я l я купив um місяць тому, і він завжди робив, коли я 110 .червоний світловий індикатор, який гасне, коли я вимикаю машину. У dbimetro може зробити ці жарти тільки тоді, коли я певну швидкість ? На малих обертах ніби нормально. Я можу спробувати його почистити або поради заміни ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    так, датчик витрати повітря, то можна очистити не може зашкодити, якщо ви робите це з обережністю і може зробити ці жарти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я ? сталося так, що кілька турбін з coreassy замінити у них були проблеми тиску. Буває, що, коли ламається турбіна багато разів зношується кожух турбіни і, отже, не може створити потрібний тиск.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    Добре сказав blackwolf, а потім при зміні coreassy перевірте, чи добре лопатями змінної геометрії тому що багато разів були пошкоджені і не завжди можуть замінити

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •