Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: педалі акселератора

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    знайдена монтує ЕБУ IAW 9GF

з чим ви можете прочитати??????

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    Серед вас, я підтверджую, що ecu і що ? навіть я знаю, як читати її ,щоб те, що я просив для модуля, який я ненавиджу ,help!!!! Я сподіваюся, що якийсь добрий самаритянин мені висвітліть шлях для його зіставлення з ������

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    якщо немає рішень, що я можу тобі порадити кілька марок в лічку, я хочу пару в дію на panda бензин і на р. точка ебу 5sf8-9 незважаючи на те, що riprogrammandola крім досягнень, є тільки карту педалі.
    установка і програмування ? простий і сіль добре кіл на прискорення, а не d? ні один кінь у pi?, а від відчуття, красиві зйомки, добре працює і в 1 і в залежності від того, будете забуватися-3а, а потім зникають у 4а і 5а.
    все залежить від того, що очікує клієнт.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав alfonsoh Visualizza Messaggio
    якщо немає рішень, що я можу тобі порадити кілька марок в лічку, я хочу пару в дію на panda бензин і на р. точка ебу 5sf8-9 незважаючи на те, що riprogrammandola крім досягнень, є тільки карту педалі.
    установка і програмування ? простий і сіль добре кіл на прискорення, а не d? ні один кінь у pi?, а від відчуття, красиві зйомки, добре працює і в 1 і в залежності від того, будете забуватися-3а, а потім зникають у 4а і 5а.
    все залежить від того, що очікує клієнт.
    прочитайте правила, якщо те, що ви пишете ? законно, і не захищений авторським правом, то ви можете писати, і, навпаки, тримайте себе інформацію для вас.
    також написати, що ви можете сказати в лічку ? заборонено регламентом. будьте обережні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    я читав правила, і мені не здається, заборонено сказати, марки і назви додаткових модулів, ну ті, що я пробував, був один на panda, і на mercedes, і g-точки, для педалі проводці акселератора. і установка програмного забезпечення через usb, а інший приходить вже встановлено, але ви можете купити тестер, щоб показати зміни, тільки у разі, якщо ви зробите це багато.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-02-2014 до 15:36

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •