ок, спасибі, пристрасть, двигуни сьогодні я прагну, я буду знати,
Іди тихо, як сказав тобі, ангел, повернути всі березі і я настійно рекомендую, якщо ? версія з дати тому, прости, що gi? ? успіх же мене
що це значить **** c'? слово, яке ви не можете? сказати ?
Привіт, може бути, я був неправий, введіть хотів, щоб виконати нову установку від sw вмісту на dvd
у тому сенсі, у вашому реченні є слово "c..p.або." без крапок? якщо написати "****" виходять з чотирьох зірочок , я не знаю, чому? можливо, помилка форуму
є слова, які є правильними автоматично, нічого не турбувало, очевидно, будуть заборонені, просто немає!!!!
у будь-якому випадку спасибі всім, особливо до пристрасті двигунів півень ? повернувся до життя.....................
ну все ? щодо леандро ...... також враховувати простий факт, що для написання простого слова, як d..c.c..p.або. ? необхідно використовувати окуляри, щоб не отримати це: dac****? очевидно, що не заборонено , те, що ви не розумієте ? -чому?..... ясно ? "pour parler" , мені добре також cos?, нічого спірного я хочу повідомити про таку необхідність.
Вже було сказано в інших постах слово C. A. P. O. затемнюється з причин, які виникли старі esperoenze форум....