Може бути, він дав надто заздалегідь, але виглядає не погано
Може бути, він дав надто заздалегідь, але виглядає не погано
Замовник і задоволений, як йде автомобіль, але не хочете, щоб ушкодження, я, чесно кажучи, я висловив свою негативну думку в зіставленні, так як я вважаю, деяких змін, я не знаю поки, що потужність і крутний момент пу? затримати автомобіль.. з кроком карти з фіксованими значеннями без розрахунку inj і IQ, і тиск турбо, те ж саме.. чесно кажучи я б інакше.. але я хочу думку інших.. тому що тренер стверджує, що знає, що робить, і не хоче пояснень ні від кого.. гордість перевищує обдарованість
Терпіння і чеснота сильних..
минуло цілих 20 хвилин після вашого поста....
моя думка я явних...
закрито..
м? файли переробляти, щоб добре у всьому...
я знаю, що в єс хтось грає з мишею тому, коли карти повністю переробляти, і дуже сумую зробити
але, чесно кажучи, ionon я думаю, ke йде сильний x мати анке турбіна плюс...тобто лямбда і збільшено, а не зменшена ilturbo не та ке все це збільшення, за винятком ke націнку не вище з М великим кроком занадто низько...ну якщо клієнт задоволений і вибрав інший не зареєстрований і відповідальність? ... нехай карту ви і ваші адресати побачать ke може піти ще![]()
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Час overboost в реальності ? команда геометрії, вона встала, щоб зберегти більш замкнутою геометрії, що може бути виправдано надбавки турбіни. Для лямбда-згоден з Angelosp але, можливо, тренер було це потрібно
карту від 40 і більше градусів duration.
заздалегідь soi НЕ торкнувся.
значення захмарні lim момент близько 7000, вважали мг, в той час як та пара, і не потрібно йти далі, 405nm, якщо ви робите карту обдурив, так як не ? було порушено карту iq-НМ. і тому lim диму не має сенсу, його цінності.
Не сказав, що постріли зробили це таким чином, обмежувач крутного моменту,
машина йде, але!' се дизель, дав гарне.
в кінці кінців ? карта обдурив зроблено погано, може дійсно він, безумовно, температура egt високі з тим тиском до 4000 оборотів 20? після вмт.