Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Читання в boot ці блоки управління повинно бути два файли: файл в e2prom і файли flash. Читати їх в шістнадцятковому, аналогічні версії .бен або .exe. Якщо ви помітили, що повністю фіктивними, зокрема, в районі позначки, електроніка, означає, що ? повністю туди, і ви можете спробувати взяти його тільки з файлом, взятих з іншої частини. Спробуйте прочитати її завантаження і подивитися, що ви, виявляється, уже в цей момент ви просто повинні спробувати.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Ось карта, що мені вдалося прочитати в boot, у випадку, якщо хто-небудь хоче перевірити; я намагався переписати його в boot, але це вдається.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    файл, який ви відправили ? повністю корумпована flash, що e2p, і не ? навіть ліжко в boot strap

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    якщо ви хочете зберегти ecu зробіть спочатку піти в центр fiat і роблять оновлення ecu двигуна і відновлення

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете зберегти ecu зробіть спочатку піти в центр fiat і роблять оновлення ecu двигуна і відновлення
    .......дуже простий.......і я з того, що гра?

Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    файл, який ви відправили ? повністю корумпована flash, що e2p, і не ? навіть ліжко в boot strap
    Звичайно, що ? в boot!!!!!!!!! Зроблено з моїх рук.
    Втім, я зробив це одразу в двох читаннях з Півник V2 (і рівні), і інші два читання з Galletto 1260 (і були рівні); тільки, що показання, зроблені з Galletto V2 були не рівні, зроблені за допомогою Galletto 1260.
    Прикріплений файл ? те, що ліжко в boot з Півнику V2.
    Але ? нормально, що файл пошкоджений, не вдається записати в boot? Чи проблема в ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    .......дуже простий.......і я з того, що гра?

Звичайно, що ? в boot!!!!!!!!! Зроблено з моїх рук.
    Втім, я зробив це одразу в двох читаннях з Півник V2 (і рівні), і інші два читання з Galletto 1260 (і були рівні); тільки, що показання, зроблені з Galletto V2 були не рівні, зроблені за допомогою Galletto 1260.
    Прикріплений файл ? те, що ліжко в boot з Півнику V2.
    Але ? нормально, що файл пошкоджений, не вдається записати в boot? Чи проблема в ебу
    ну з ке сказали, що проблему ви робите, як я кажу, її рішення.якщо ви хочете грати і інша розмова.хороша гра...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    для початку, можна було використовувати якийсь знак оклику менш, я не сказав, що у вас є введення в boot, але що ecu не ? туди на додачу!
    файл ? корумповане e2p, що flash! пошук файлу в boot і порівняти його з вашим, і подивитися, ваша проблема ? що ви видалили першу частину e2p
    і відновлення ? важко це ? файл тест.
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    для початку, можна було використовувати якийсь знак оклику менш, я не сказав, що у вас є введення в boot, але що ecu не ? туди на додачу!
    файл ? корумповане e2p
    що flash! пошук файлу в boot і порівняти його з вашим, і подивитися, ваша проблема ? що ви видалили першу частину e2p і відновлення ? важко це ? файл тест.
    Замість якийсь знак оклику там якийсь смайлик..........? на виступі, що ебу не ? туди boot ? дивним, тому що, коли не йде в boot sw тобі говорить, і на мене пару раз ? з'явилося повідомлення, з яким я повідомив "ебу не в boot" (або щось подібне).
    Втім, з чотирьох читає, що я зробив з Півнику V2 і Galletto 1260, екрани були саме ті завантаження.........ми? сказав, факт залишається фактом, що файл ? пошкоджений (я перевірив, і ви бачите, що ? ненормальне).
    Дякуємо за файл!!!!!!!!! Я намагаюся писати і місце результат.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але з допомогою інструментів, fiat, півень v2 на пробували?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Між тим, я намагався писати в boot карту, яку він відправив Йосипа

З Півник V2, після визнання ECU, якщо я намагаюся написати мені повідомлення
    "ЗАПИСИ ECU
    Ініціалізація запису...error erase"

З Galletto 1260, після визнання ECU, починається запис, але деякі allervato на 100%, мені повідомлення
    "ЗАПИСИ ECU
    Ініціалізація запису...ПОМИЛКА в Обмін на швидкість?

Після цих спроб? ні, я можу зробити ID n? з MPPS, n? з decode

Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Але з допомогою інструментів, fiat, півень v2 на пробували?
    Що ви маєте на увазі? Я не розумію, що я повинен зробити інакше. Скажіть мені, а також.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •