Hello
Electric radiator fan starts now at 104 ºC.
Id like to change from 104 до 100 ºC.
Is it зберігаються в 29080 address?
Thanks
Hello
Electric radiator fan starts now at 104 ºC.
Id like to change from 104 до 100 ºC.
Is it зберігаються в 29080 address?
Thanks
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting
Хлопці, намагаючись залишитися в темі і не йти занадто далеко, я хотів би знати, якщо хтось з вас знає різницю, говорячи про desmo4, колінчастого cammes всмоктування, гірський ducati st4 в 2001/2 ducati 748/748s 2001/2 ducati 996 2001 року в порівнянні з тим, що гора st4s 2001/2 і ducati monster s4 2001/2, вища відмітка за класну роботу? порівнюючи карти, особливо st4s monster s4 і 996 я бачу, що для першої і третьої аванси і ін'єкції достатньо, вище, ніж монстр, хоча, по суті, ідентичні, якщо не вважаємо, різної потужності, пов'язаних з 2мм і більше? поршня для st4s і 996, насправді ці, маючи той же двигун, тільки cammes всмоктування різних.
дякую
Різниця істотна, ****лло в cammes всмоктування, між cams "дорога" з Desmoquattro 748/S, 996 та ST4 і ті, S4 і ST4S st? менший термін часу, ніж S4 і ST4S: 251? у місце з 261. Це класичні кулачки A1/A1R і 1Л/3K (3K від посади з 2003 регульовані шківи). Ви, навпаки, відмінності в ****llo діаметрів клапана, і вартість? вихлопної труби, airbox, etc, які збираються впливати більше уваги на потреби? параметри dell відділення упорскування/запалювання.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
ви ніколи не припиняйте вчитися....а від того, що я зрозумів, s4 і st4s вони пі? розвиток року в ****llo картки, що стосується не SBK
ок, зрозумів, але якщо я змінюю читання з 14, наприклад, кажучи йому бути в 15, отже, впливає на швидкість? відкриття форсунок?
If you change the battery voltage from 14 to 15 вольт, the injector opens швидше.
If battery voltage drops to 13 вольт, the injector opens slower.
Greetings
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting