Mercedes A170-2.jpg
Також' KESS v2 dicce RD ок...
Mercedes A170-2.jpg
Також' KESS v2 dicce RD ок...
Тоді я подивимося, якщо завтра мені дайте посилання на клієнт і спробуйте ще раз, leggergliela але пу? бути, що вони поставили блок управління серії pi? старий, щоб прийняти його на серії pi? нову і для цього я з sti проблеми з цією машиною??? Також, чому? мій півень ? випробувано в bdm tricore jtag послідовний та ін досі ідеально в can, а в kline, а також etc, і чесно кажучи, не розумію, чому це помилка, що я від tool...........Я також думаю, однак, що я повинен перевстановити систему з нуля tool, поставивши оригінальної упаковки покупки, можливо, спробувати ще раз після, чому? зараз у мене версія з dll змінені, і без необхідності зміни дати, тому, можливо, це також проблема не стабільність? на всіх водіїв, обраних......Mah сподіваюся, добре йде
Завтра, а спробує? з іншого-інструмент то нормальний? упаковки, але в той же час я відправлю дані в ecu, що для мене дуже ненормальні подивіться на p? також вас
Востаннє редагувалось leandro89; 03-02-2014 до 05:35
Доброго дня підкажіть в ситуації, щоб сказати вам, що сьогодні вранці я зробив залишити машину клієнта, щоб контролювати pi? знання і мораль ? що на картині він ялинку з контрольними abd esp управління двигуном та ін машина на діагностиці не визнає власний блок управління і півник тільки частину даних ecu не повний, тільки те, що код, який ви бачите в пості тобто 0275459632 тому проблема стоїть на машині, зробили, крім того, ці проби я відключив ебу бош і я побачив, що не збігається з роком постановки на облік, чому? ? датований 1999 році, але машина ? 2004 року, тому я думаю, що є проблема, на неї і на мій погляд, проблема, яка тягне, але до 3000 оборотів, далі не йде, тому я думаю, що там було зроблено кілька scodifica повної або часткової так і не зовсім неправильний, або прийняли ебу різні, у відповідності з чинним євро, які повинні бути, принаймні, євро-3, а на галло дані ecu їх мені назад подивитися, хоча і так не повна, з драйверами євро 2, тому сьогодні я намагаюся розібрати і прочитати, до школи, щоб побачити, і, можливо, зрозуміти meglio............... Я думав спочатку читаю, а потім, перш ніж мати проблеми з автомобілем на клапан egr або якийсь шланг приводу turbo або сам датчик, що не міг відкрити більше 3000 оборотів в хвилину, але спочатку я повинен вирішити цю проблему, щоб ми могли спілкуватися з ecu, щоб побачити, як combinata..........По-твоєму, можуть бути дійсними, мої здогади про проблему???? Дякую за відповіді та зацікавленість prestatomi
спробуйте також перевірити дренаж, що може бути ? трохи ускладнений....
Головна проблема ? що сьогодні з діагностики мені вдалося спілкуватися з ecu дав мені дві помилки в лінії can і потім, коли вони скинуті, я намагався читати дані з ecu, але все те ж саме, оскільки дані для ecu, а також,, а потім я увійшов в управління, основи, і я три помилки в пам'яті, що мені не ясно esp, abs srs, а в управління двигуном, крім того, що на картинці, я класичний індикатор recovery жовтої не дав мені ніякої помилки, таким чином, головна проблема, що я повинен вирішити ? між тим, потрапити на ecu, і того, щоб читати дані ecu разом з файлом, а потім спробувати відключити lespie, перевіряючи, чи існує проблема насправді, крім того, я хотів би знати, якщо ці помилки можуть призвести до конфлікту з даними ecu і читання file.............................З цим я думаю, що ecu головна проблема, і якщо не добре працює, він не змушує мене спілкуватися на 100% gestone все, щоб усунути якщо є дійсно впевнені, erroi або я можу спробувати зробити її в школі...екю в повторюю питання ? є bosch edc15c5 і досі я не пропущені, щоб можна було відкривати в школі з bdm 100, і діма, я можу зробити це, або програміст willem??? Дякую за відповіді
З bdm не ти це точно, EDC15 і EDC16 немає
Ви можете спробувати зробити це в школі, тут у вас є терморегулятори:
MB_EDC15C5.jpg
Востаннє редагувалось leandro89; 03-02-2014 до 21:52
Як правило, якщо не читати в машини, туристичне повинні піти, dicco повинні, якщо немає, спробуйте з bootpin і якщо ні, потрібно отпаять...
Тут у вас є фотографії для bootpin і colegamenti:
MB_EDC_15C5_Platine.jpg
MB_EDC_15C5_Skizze.jpg
назва говорить, що ви шукаєте файл орі і відкрити пост в розділі файли ecu дизель замість запитом файл орі, то замість казки всю історію автомобіля,я був би вдячний, що ви робите більше уваги, коли ви відкриваєте повідомлення, тому що ми хочемо тримати форум чистим і охайним, тому в наступний раз, якщо ви шукаєте файл ori відкрити пост в розділі " потрібні файли, а потім, якщо у вас проблема відкрити пост у новачків, в іншому випадку я бачу, що змушений вжити заходів.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]