Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 66
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Спасибі giary74,тому я і змінитися 4 опорів комплексного і кварцу??
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    Спасибі giary74,тому я і змінитися 4 опорів комплексного і кварцу??
    Увага, опір важливо ? те, що знаходиться в правому верхньому кутку... 3.9 K

Після заміни тільки те, що мій півень, який він читав в лінії K.

Потім я перевірив також і чотири, і я заміню (не пам'ятаю, якою)

Тоді я змінив також кварц і HEF і деякі конденсатори.
    Я не знаю, якщо я можу розмістити фотографію в повному материнської плати з усіма змінами... (я б Не став ризикувати, щоб мене забанити)

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    довелося б замінити правий верхній від 1k ом з 3.9 k ??
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    giary74 я хочу знати, це фото, які ви надіслали нам вже? всі моди??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    ні, щоб подивитися фотографію всі зміни, зробіть пошук в ****** фотографії з "півник mbena"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24
    ось я знову тут.....дякую всім за співпрацю, але я хочу внести уточнення ....просто форум, який дав інформацію для зміни дякувати нескінченно...mbena!!!! і рідко
    знайти людей, так добре обізнаний і попереджувальний....і при першій можливості я хотів би відповісти взаємністю, але я хочу внести уточнення....
    в інформації мені було змін, прагнення, які стосувалися конденсатори ...регулятори потужності і опорів різних включені два фільтра для різання вихідна потужність на лінії obd
    але півник v2 ver 52 прийшов до мене вже є багато компонентів, що колега показувала.....
    інді, чому я волів піти на крок, і я підтверджую, що на сьогоднішній день я лише змінити :

1) резистор smd 1мм х 2мм для точності 1kohm спочатку є smd маркування 104.. до речі, дивлячись на mboards утримуючи роз'єм obd зліва опір кількість 4 4 перша в лівому ряду, розташована між двох конденсаторів і реле жовтий (в моєму випадку чорний!!)

2) заміна опір 103-smd є біля mc34063 в правому верхньому куті порівняно з реле....тільки останнім внизу значення 3.9 k (ініціали, 392)

3) заміна інтегрованої hcf 140106b, вул. microeletronics з HEF40106BT PHILIPS NXP RIMARCHIATO

4) заміна резонатора (3-pin) з кварцом 16 мгц з мобільного металевий, двох контактний.

я підкреслюю, що і потрібна заміна двох опорів, зазначених...навіщо так робити
    півник стає набагато більш стабільним....очевидно, батарея добре заряджена ....

але рекомендую просто ці зміни і не перейти на обмін
    конденсатори і фільтри, якщо необхідно, і це чомусь
    той же колега, який зробив зміни, пояснив, що після того, як зробив
    зміна тяги, мені здається, я зрозумів, що вона додана система з користувачем
    щоб змінити вручну, без отпаять нічого значення в khom резисторів з перемички, відповідні, тому що не працював добре, з усіма блоками керування.....

у мене не було можливості запитати, якщо він приступив step by step...але, здається, немає
    і тому збільшення ємності конденсаторів ви і знайшли вихідний струм, не ідеально (керованим!!) так сказати
    іншими словами l вбудований philips управляє мова, з якою можна поговорити на ecu
    в залежності від їх характеристик з хвилі oscillatoria, в якому і важливо
    точність і якість кварцу... якщо змінити занадто багато влади може стати важко, якщо не неможливо зробити вікно безпечним з деяких блоків
    у той час як інші можуть нормально працювати...
    я прошу вибачення, якщо я багатослівно я намагався використовувати просту мову, але, в кінцевому рахунку,
    просто на мої зміни...потім, після тестування на різних авто і різні блоки управління
    тільки якщо у вас є проблеми, переходьте до наступного кроку.....конденсатори розширення і фільтри, вирізати смуги!!!!!

це і мої думки...я сподіваюся, що це корисно ..

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ок, ти була очевидна ще одна важлива річ, де купити ці компоненти???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24
    я сподіваюся, що я не bannino для цього ....я кажу тільки rs.....решта подумайте, ви!!!!!!!

ps для адміністратора, сподіваюся, не зробили шкоди.........

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    ні, щоб подивитися фотографію всі зміни, зробіть пошук в ****** фотографії з "півник mbena"
    ок, зараз або рамки-й? ясно.... тепер вам потрібно знати, де купити ці компоненти, якщо немає сенсу мати цю процедуру,і як мати плоский каннеллоні без підготовки!!!да

Citazione Спочатку Написав davidepar Visualizza Messaggio
    я сподіваюся, що я не bannino для цього ....я кажу тільки rs.....решта подумайте, ви!!!!!!!

ps для адміністратора, сподіваюся, не зробили шкоди.........
    спасибі, що ви були дуже добрі,я думаю, що ви не зробили ніякої шкоди, бо ви не опубліковано жодного зв'язку,дві початкові, що вас в курсі, я р? l indovinello, і подивимося, чи зможу я, якщо немає "консиліум" кришталева куля " давайте подивимося, якщо я вважаю, цей провайдер hihiihihihih
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 16:09

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    спасибі, я тебе присутній, але це!!!
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    Ці зміни, про які говорив sportknight

Додаток 6981
    Що таке заєць? Кролик Abarth