Чому? не місця, що на форумі faberecu?
potrtebbero служити все.....
Дякую
Чому? не місця, що на форумі faberecu?
potrtebbero служити все.....
Дякую
не ? правильно розміщувати змінені файли, форум, сервіс , я не думаю, як не повинні , але тоді я скажу, що мені не дуже приємно поділитися files rullati
Привіт, ти писав для іншого користувача:
"якщо хочете, щоб інформація про дельта , я все, що ви хочете, я побіг, поки кілька років тому "
і, будучи одним з мільйонів шанувальників delta мені було цікаво дізнатися, що ви мали в розпорядженні...... все, l?, ****** не повинно бути нічого, але якщо б я хотів дати якусь пораду для двигунів з турбонаддувом бензину або illustarci щось про міфічних дельта-б ви зробили, радий, що багато людей тут на форумі.
Дякую
ви інфо
адреси та метод не проблема
Востаннє редагувалось leandro89; 13-03-2014 до 17:48
обговорення просить виправити дату, якщо ви хочете відкрити обговорення, щоб дізнатися що-то, не піддаючи переказують ви знаєте, все розповідають? як зробити
Lavorandoci дуже часто на ці автомобілі, я дозволю собі сказати одну річ:
? правда, вони ecu прості, які містять 4-5 карт "основних", але і все? немислимо приступити винайти карту правильно-здорове рослина artendo з файлу серії.
Є файли в епоху розвинених один від одного Abarth з двигунів на випробувальному стенді та всі необхідні датчики, встановлені, вони також break змінюються на карти уприскування і заздалегідь мати точок паливної кожен 500rpm.
Не ? питання не в стані працювати або знайти переказують, а хто ? готовий інвестувати місяця розвитку на двигун, коли вже існує? щось дуже добре?
Я бачив псевдо карти від 280cv, розроблені в школі, що ще не були оригінальна карта змінена... так що з точки паливної 4000 оборотів, а інший 5000, ви повинні зробити хорошу електроніку?
я не бачив повідомлення!
напишіть, як добре, ми всі тут спеціально....