Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 82

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    прикріпіть дані ecu, може бути, знайдемо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    якщо людина ваш файл, можливо, ми можемо зробити крок вперед, не знаю, спробуйте завантажити його в flash прочитано bdm ? добре, але не знаю, чи він працює, однак, ідеально було б прочитати ecu в bdm і в залежності від ситуації записати резервну копію в bdm, а потім я куплю тобі bdm і зробити роботу, або ви покладаєтеся на якийсь колега або ваш друг, який має таке обладнання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Пошти всі дані ecu і машини, і подивитися, якщо gi? і в банку даних, тим не менш, ви завжди повинні програміста, розташований навпроти з 1250 не можете зробити це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Спробуйте знайти файл BDM (no serial) кількість HW і SW вашого, і спробуйте МБІТ / с швидкість slow (режим recovery)... якщо не йде", читайте ваш файл (cio' що' і' залишилося) з BDM, статтю читати на форумі, що так хто тобі може reconstruire.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви знаходитесь на повний файл flash-ліжко в bdm можна писати з mpps і gallov2 з gallettino1250 не думаю, і якщо не йде, тому ви повинні переписати резервного копіювання ліжко в bdm scodificando в e2prom, але я знаю, що тобі потрібно спертися на кого-то, що коли-обладнання, де ти?
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    якщо людина ваш файл, можливо, ми можемо зробити крок вперед, не знаю, спробуйте завантажити його в flash прочитано bdm ? добре, але не знаю, чи він працює, однак, ідеально було б прочитати ecu в bdm і в залежності від ситуації записати резервну копію в bdm, а потім я куплю тобі bdm і зробити роботу, або ви покладаєтеся на якийсь колега або ваш друг, який має таке обладнання
    якщо пише файл ліжко в серійне bdm йдемо від ситуації, коли горить контрольна лампа до неможливості запуску двигуна ящиків кількість hw і soft я багато читає bdm ці машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Хлопці, велике спасибі всім за допомогу. Тоді коди HW і SW, які я читаю, програмне забезпечення півень:

51806561 я Думаю, це код блоку управління призначений в якості запасної частини

Тоді я двох інших цифр, але я не знаю конкретно, яка HW і SW
    0281012883
    1037386726

З 1250 я зрозумів, що я нічого не можу зробити, але я попросив мого друга, який має MPPS (не знаю версію, якщо ? важливо, але я можу це перевірити) і, на щастя, сказав мені, що він також адаптери для читання ecu в BDM. Для chiarirmi сумніву, можливо, дурний, з послідовного читання планується вихід OBD замість читання BDM ? зроблений прямо на платі ecu або ? можете зробити її за допомогою пін-коду з 2 роз'ємів?
    Так що якщо це cos? я повинен зняти ECU відкрити її, як мідія і підключитися до роз'єму BDM безпосередньо на платі.
    Я не ? ясно одне, якщо б я міг читати по BDM мій файл, але не це було поправне, з допомогою іншої резервної копії на інший ecu з тим же SW і HW, я повинен зробити деякі операції, тип кодування, ключі, форсунки, etc etc?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Тоді з допомогою півня і mpps не можете працювати в bdm, але потрібно, я півень 2 або інший програміст bdm100 etc..... увагу відкрити ЕКЮ, які ви робите, дають після прочитання вашої орієнтації, якщо ви можете? відновити добре, якщо ні з іншого резервного копіювання застосовується scodifica і нехай підуть спокійно

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    її прикріплені правильно, потрібно відкрити його і використовувати порт bdm для читання і запису...

якщо ви ? розпусну в e2p треба переписати навіть, що.., але ви знаєте, після того, як ви переписали flash, щоб добре
    щоб ви f? всі...
    підтримки з одним, який має засоби...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    її прикріплені правильно, потрібно відкрити його і використовувати порт bdm для читання і запису...

якщо ви ? розпусну в e2p треба переписати навіть, що.., але ви знаєте, після того, як ви переписали flash, щоб добре
    щоб ви f? всі...
    підтримки з одним, який має засоби...
    Я не знаю, ким піти в моєму районі, і щиро хто в ногу, довіри його не знаю, навіть, чесно кажучи, не знаю нікого, хто мені. Я сподіваюся, якоїсь допомоги, p? у manualit? і часу (у мене машина на роботі і не ходити), мені не вистачає, щоб? я хотів читати добре, щоб не намагатися зробити інших пошкоджень, навіть якщо я капуста пк, що я зіпсував, якщо б я знав, що ви б посадили б вже? знищений.

Але це scodifica, що включає в себе?

Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •