прикріпіть дані ecu, може бути, знайдемо.
прикріпіть дані ecu, може бути, знайдемо.
якщо людина ваш файл, можливо, ми можемо зробити крок вперед, не знаю, спробуйте завантажити його в flash прочитано bdm ? добре, але не знаю, чи він працює, однак, ідеально було б прочитати ecu в bdm і в залежності від ситуації записати резервну копію в bdm, а потім я куплю тобі bdm і зробити роботу, або ви покладаєтеся на якийсь колега або ваш друг, який має таке обладнання
Пошти всі дані ecu і машини, і подивитися, якщо gi? і в банку даних, тим не менш, ви завжди повинні програміста, розташований навпроти з 1250 не можете зробити це
Спробуйте знайти файл BDM (no serial) кількість HW і SW вашого, і спробуйте МБІТ / с швидкість slow (режим recovery)... якщо не йде", читайте ваш файл (cio' що' і' залишилося) з BDM, статтю читати на форумі, що так хто тобі може reconstruire.
якщо ви знаходитесь на повний файл flash-ліжко в bdm можна писати з mpps і gallov2 з gallettino1250 не думаю, і якщо не йде, тому ви повинні переписати резервного копіювання ліжко в bdm scodificando в e2prom, але я знаю, що тобі потрібно спертися на кого-то, що коли-обладнання, де ти?
уго ---- президент A.E.P.
Хлопці, велике спасибі всім за допомогу. Тоді коди HW і SW, які я читаю, програмне забезпечення півень:
51806561 я Думаю, це код блоку управління призначений в якості запасної частини
Тоді я двох інших цифр, але я не знаю конкретно, яка HW і SW
0281012883
1037386726
З 1250 я зрозумів, що я нічого не можу зробити, але я попросив мого друга, який має MPPS (не знаю версію, якщо ? важливо, але я можу це перевірити) і, на щастя, сказав мені, що він також адаптери для читання ecu в BDM. Для chiarirmi сумніву, можливо, дурний, з послідовного читання планується вихід OBD замість читання BDM ? зроблений прямо на платі ecu або ? можете зробити її за допомогою пін-коду з 2 роз'ємів?
Так що якщо це cos? я повинен зняти ECU відкрити її, як мідія і підключитися до роз'єму BDM безпосередньо на платі.
Я не ? ясно одне, якщо б я міг читати по BDM мій файл, але не це було поправне, з допомогою іншої резервної копії на інший ecu з тим же SW і HW, я повинен зробити деякі операції, тип кодування, ключі, форсунки, etc etc?
Тоді з допомогою півня і mpps не можете працювати в bdm, але потрібно, я півень 2 або інший програміст bdm100 etc..... увагу відкрити ЕКЮ, які ви робите, дають після прочитання вашої орієнтації, якщо ви можете? відновити добре, якщо ні з іншого резервного копіювання застосовується scodifica і нехай підуть спокійно
її прикріплені правильно, потрібно відкрити його і використовувати порт bdm для читання і запису...
якщо ви ? розпусну в e2p треба переписати навіть, що.., але ви знаєте, після того, як ви переписали flash, щоб добре
щоб ви f? всі...
підтримки з одним, який має засоби...
Я не знаю, ким піти в моєму районі, і щиро хто в ногу, довіри його не знаю, навіть, чесно кажучи, не знаю нікого, хто мені. Я сподіваюся, якоїсь допомоги, p? у manualit? і часу (у мене машина на роботі і не ходити), мені не вистачає, щоб? я хотів читати добре, щоб не намагатися зробити інших пошкоджень, навіть якщо я капуста пк, що я зіпсував, якщо б я знав, що ви б посадили б вже? знищений.
Але це scodifica, що включає в себе?