Вибачте leandro89 абсолютно ні, якщо добре подивитися, я зареєстрований на форумі вже більше місяця, і чесно кажучи, якщо я можу допомогти, намагаюся допомогти, і я пишу, тоді вибачте tant ose ти зрозумів одне, для іншого-худий буде? було нерозуміння і тим не менше, я просто сказав, що не обов'язково win ols нас хоче, щоб перехопити криві драйвер, а потім також з титаном пу? зробити це....Просто все це....... А потім криві повинні andarsele шукати тільки враховуючи, що я, щоб знати, що я повинен був зробити багато доказів і попотіти, щоб конкретно знати точки, в яких знаходилися, і в будь-якому випадку, якщо я прошу щось мені ніхто не відповідає ніколи, як пост, який я зробив з limitator igasolio в passatt 2.0 tdi bosch edc16u34, на який ти відповів мені ти, що ти з майданчика, але ніхто інший мені дав символічне допомоги знати, що таким чином я можу дати unarisposta загальний, але не вказує, на які адреси були, враховуючи, що заміна тільки в разі, якщо я подарую взаємністю, ні?
Насправді від відповіді я не зрозумів, а потім дуже, але в будь-якому випадку, якщо хто-небудь порадити мені їх, я з задоволенням приймаю...Сподіваюся, я не дуже багато, я знаю, що ваші вчення або "фокусів" я їх зберігає ревниво, для? я б дуже хотів показати мені хоча б одну підставу для того, щоб виростити моє хобі, і я сподіваюся, в майбутньому, працювати.......
![]()
Однак, панове, не в образу, я не думаю, що це справедливо, що дати тільки в разі, якщо такі повертаються до вас.. Особливо коли справа доходить до людей, як я, які зробили препарати, тільки механічні, а не електронні.. в будь-якому випадку я поважаю думки тих, хто не хоче ділитися інформацією contrariando власний дух форуму.. я Сподіваюся, що, йдучи навпомацки, не ймовірність майбутніх збитків до моєї машині... З цим я закриваю, сподіваючись на допомогу альтруїстів...![]()
Привіт Blasco, вам дуже пощастило, чому? в ході обговорення, що я тобі порадив прочитати використовують, як, наприклад, саме ваш ecu, то у вас є практично всі адреси, iq, як вам треба. Вважає, що має бути близько 5, а деякі ні ? потрібно доторкнутися до них, чому? gi? встановлені високі значення. Карти запиту педаль може почати variarle від 50%, без перебільшення, дуже багато, і робить поступового зростання (до 5000 об / хв не надто перебільшують, я думаю, що вихідні значення були більше? низькі eviare пошкодження двигуна, додаткові відсотки схожий на попередні криві). Те, що я дізнався ? всі карти з'єднані між собою, частиною все від запиту крутного моменту і відповідно з цим ебу обчислює, як надати читаючи таблиці кількість? паливо впорскується (звичайно, обмежує, використовуючи інші карти, наприклад, lim пари, лямбда і lim iq). Також lim коппі ви можете почати з ~ 1500Rpm з кроком поступово, 1000Rpm, ви вже майже до мінімуму. Turbo висловлює збільшується на 200 очок означає 0,2 бар і більше?, вважає, що також підвищує дизельного палива дане значення може бути ще більше? вище, на мене ? довелося cos?. Ви можете почати з кроком pi? низькими цінами, навіть, чому? якщо обробляти тиск занадто високі, ви могли ризикувати, йти довго, щоб розірвати його.
Це всі поради від недосвідченого, також я роблю це для хобі, і я пробував тільки з моїм ecu ? дуже схожий на ваш.
Gpoint велике спасибі за роз'яснення, і все!!я тільки що змінив карту і тільки я закінчу виправити все, у всякому разі, втримав...
для значень турбіни я думав, що були більш стандартизовані, за те, що пішов прямою на 0,2 бар.. решту я змінив карту, присвяченому rail, чому? я помітив, що починаючи з 30, це було занадто мало.. Тепер залишається тільки карту педаль, що щиро я помітив, я навіть був трохи тяги, але в будь-якому випадку мій вибір ? було продиктовано тим, що з цим кроком не було б завжди 100% в проводці акселератора, коли я, потягнувши... в будь-якому випадку проведе роботи? переглянути навіть, що вчиться краще розібратися в ситуації.
Що приємно, люди добрі серця завжди знаходяться... що стосується цієї дискусії я читав, але в якийсь момент я почав втратити мене, чому? термінологія стає дуже техніка, і я ще на зорі... rilegger? можливо, з пі? спокій, намагаючись зрозуміти, особливо, як впливати на ці значення... ще раз Дякую!!!
![]()
від цього ваша відповідь deduca, що леандро, він саме причина, напишіть лише, щоб збільшити свій лічильник повідомлень і, крім того, ти практично написав прямо протилежне тому, що цей форум прагне вперед,якщо ви хочете втрутитися в пост правила конструктивно, в іншому разі не пишіть,якщо вам ніхто не відповів ne ltuo пост це завжди краще, ніж той, хто відповідає, як тобі без соку.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Абсолютно msport, я зазначив ось спеціально на цьому форумі, чому? інформація, яка є тут, ви не знайдете ні на іншій стороні, і з цим я підкреслюю, що я не хочу поставити під сумнів якість? форум.. у мене Не було наміру скаржитися, я просив тільки інформацію, і цього було досить, сказати, що шукати серед обговорень на форумах, що я знайшов рішення, навіть від мене..Спасибі, gpoint, що ? був такий ввічливий, щоб сказати мені конкретно, де шукати, і я сказав, трохи більш конкретно, що я помилився, допомагаючи поліпшити. Хоча мені ще багато і багато вчитися і багато палива і часу, щоб споживати, перш ніж звертатися до культури цього мистецтва.. З цим я закінчую, даючи виправдання, що пішов комусь шкоду з коментарем, що ви використовували, щоб подати на мене.. я навіть Не практичний форум, тому я не знаю, точна термінологія.. я Сподіваюся бути в стані, однак, пояснити...
Ps: звичайно, спасибі, однак, eobd, щоб його допомоги, а також інших користувачів, які прокоментували цю тему.. Цей форум мені дуже допомагає![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-01-2014 до 23:05