Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Точне купити тепле повітря в бік від зварника, тому що, принаймні, у випадку поломки ламається тільки одну річ... я використовую lukey досконалої роботи, а також поради від 0.7 1.0 до 350? і ніколи не згорять.... губкою, вологою і, перш ніж вимкнути крапля олова на кінчик, щоб захистити її... все ок.... а також тому, що кінці lukey легко знайти і коштує 4 євро.... ще вони роблять різні форми пік...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Дуже красива станція lukey кілька колег використовують!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Не варто навіть не так... ви можете знайти повне онлайн... стилус припій варто повний 30euro. Ви можете придбати також pfline, завжди lukey, продажем аксесуарів для ремонту телефонів, а потім smd... хороший продукт...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    на ebay ви знайдете марок кілька більш красується..ви не diko взяти один веллер, але те, що ви важкі ..то за машину в місяць, то може йти добре!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    22
    Я використовую Lukey і я добре? звичайно, рішення потрібно приймати в залежності від обсягу роботи, якщо у вас багато роботи, погоджується з тим, вибрати щось більше? надійно. привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    на ebay ви знайдете марок кілька більш красується..ви не diko взяти один веллер, але те, що ви важкі ..то за машину в місяць, то може йти добре!!!
    я, однак, я також знайшов цей на ebay ATTEN 8586 Цифрова Паяльна AT-8586 знаєш carlo abarth?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я розетки і б я сказати вам, що ? хороший Atten.....або краще в ці дні дуже часто для того, щоб дізнатися, як зварити, і це нормально, не ? зламав нічого....потім я бачу, добре зроблено...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    я розетки і б я сказати вам, що ? хороший Atten.....або краще в ці дні дуже часто для того, щоб дізнатися, як зварити, і це нормально, не ? зламав нічого....потім я бачу, добре зроблено...
    Я думаю, в будь-якому випадку вибирають на atten також, чому? один мій друг купив її нещодавно, ? я ? виглядала дуже добре ****llo якості

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я н і я знаходжу дуже добре..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я використовую aoyue 968 і я не дуже добре вже кілька місяців, а потім, запчастини легко знайти

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •