fgtech v53 може прочитати/записати її через послідовний-obd ?
у школі не можу...
fgtech v53 може прочитати/записати її через послідовний-obd ?
у школі не можу...
в школі ви повинні прочитати, якщо інтерфейс працює, проблема ? тільки написати його в школі, якщо не ? діви, я намагався як з ecu нижче, що вище 100.
якщо і до 100 служить спеціальний інтерфейс!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
під 100 служить спеціальний інтерфейс, щоб зробити його діви, але не для того, щоб його прочитати, я зробив минулого тижня в школі, читати в зашифрованому вигляді і, щоб запрограмувати його робить
scodificata за допомогою спеціального інструменту, а потім за розкладом, я спеціальний інструмент, щоб зробити ці роботи, але я хотів би спробувати півень з ecu нижче, що вище 100 для тестування читання і запису.
я зрозумів, для scodifica)
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
щоб його прочитати, не існує жодних проблем з півень закони як над, так і під 100 файл ? добре для відображення, але для написання мені написати на машині або повинна бути незайманою, для riverginarla до 100 тільки з tool вище 100 або інструменти, або в boot strap з галло утиліта fiat штамп decode
на машині якщо ? ecu цього автомобіля вам не потрібно зробити діви.
насправді тому що він вже прочитав код і дає згоду читати!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
потім з fgtechv53 не з'? спосіб написання цього ecu...