Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Обговорення: Що ви можете витягти?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    ? загальне місце, що двигуни всмоктується, не можуть користуватися поліпшень, якщо зіставляються.

Проблема ? що більшість "mappatori" не хочете, щоб сказати час, щоб змусити їх йти, або ще гірше, не має ні найменшого поняття, як ви зробіть; і тоді знімаю капелюха all' сумлінність? мораль, краще залишити його в спокої. Бензин, атмосферне або турбо, не ? як і турбодизель, який в змозі змусити їх "йти" навіть не в змозі....

Я щиро на невеликих 1.2 8v або 16v я завжди отримував гідні результати з точки зору, принаймні, поліпшення guidabilit?: на сучасних двигунах часто c'? великий отвір у нижній пари, що робить їх потворними їздити. Завжди, навіть на фіат, я часто зустрічаються також хороші можливості для поліпшення витрати: я зробив 1.2 16v, які прибули до 15 км/l порівняно з 13 серії!

Потім, говорячи кубічний об'єм в найщедріші та двигунів, за результатами голосування sportivit?, є також хороші поля характеристики. Але те, що ? важко пояснити ? їх 5-10cv, що можна витягнути-ніщо в порівнянні з парою і як ? викладаємо в оборотах двигуна!
    Просто дивитися, як змінюються двигуни, за допомогою карти renault/citroen/peugeot sport, і, що ще карти хороші можливості для вдосконалення!

Нарешті, більшість двигунів всмоктується, які я зробив, були вже? "зіставлені", точно так само, як ви мапу дизель, і клієнти, однак, ще повинен бути задоволений.

Просто витрачати гроші і вкладати їх у файли правильні :-D

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Можливо, ми не зрозуміли мене: можливості для поліпшення є практично завжди, але співвідношення ціна/ПРОДУКТИВНІСТЬ немає.
    От і все.
    Якщо ви робите для вашого автомобіля, або хтось змушує вас безкоштовно, навіть взяти 3 л. с. - це чудово, платити гроші, щоб отримати заявлену прибутковість скромна (я не кажу нічого, але, безсумнівно, набагато менше, ніж на турбо кожного виду) роблять в декількох і в окремих випадках, можливо,...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Ясно, чоловік X, який вважає, власний движок, кому не лінь, якщо дизель турбо бензин або атмосферний, бачить, що співвідношення ціна / продуктивність марно порівняно з доходів дизель.

Але чому? коли carburatoristi, які могли віддалятися від цього рику в більш простий атмосферне кілька резюме ходили-й? що модно, і замість того, щоб прямо зараз ці речі не враховуються?

Повторюю, фінч? ми denigriamo операції, нашим клієнтам, вони ніколи не зможуть бути переконані в тому, операції. Я досить бензину пилососом, і поліпшення guidabilit? дуже часто ? pi? ніж достатньо, щоб виправдати операцію.

У вас ніколи не було клієнтів з punto evo 1.4 bifuel, які скаржаться, що двигун має затримку спрацьовування настільки високий, що часто у відхиленнях пу? померти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Якщо у вас є клієнти, які розуміють, а великої різниці і справедливо платять, за те, що краще для тебе...
    У мене є друзі, які коли-Браво mjet 120 л. с. після відображення проходить погане 150 скаржаться, не помітити майже поліпшень !
    ;-)

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Не існує права на всі " невігластво ;-D

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    вибачте, що карти можна помацати, на цих двигунах? тільки педалі і вперед?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    залежить від двигуна, про який ви говорите, чи краще від типу управління!

Наприклад gi? у групі fiat, ви можете знайти електронні marelli, як bosch, і речі змінюються трохи....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    залежить від двигуна, про який ви говорите, чи краще від типу управління!

Наприклад gi? у групі fiat, ви можете знайти електронні marelli, як bosch, і речі змінюються трохи....
    ви, вибачте, я говорю 1.2 8v тип grande punto, panda, fiat 500 marelli 5sf3 5sf8 5sf9 або 49f iaw 59f marelli
    але в цілому pegeot citroen sagem2000 sagem3000
    але я думаю, навіть bosch motronic
    на цих більш, що заздалегідь і педалі, якщо не змінюються деталі для двигунів і на інших картах не є...
    я думаю, що в цілому карти чіпати не змінюються, якщо автомобілі не будуть перегодували turbo або прямого вприскування, це зовсім інша історія.....

я тут, щоб дізнатися, якщо хтось не може? пояснити мені велику користь!
    чому? потім на ecm titanium картки на бензин всмоктується, є тільки карти передоплати та ін'єкції parzializzato, що б кількість? бензин впорскується в залежності від тиску всмоктування. тоді немає нічого..... я знаю, що є також карти педалі, які легко знайти в драйвері автомобіля, турбо-бензин, але і на всмоктується, не потрапляє нічого, якщо не має damos або програмне забезпечення дуже і дуже дорого.
    Я б хотіла зробити курс або підручник на бензин пилососом!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    правила п. 1 значення лямбда-0,89 , правило n2 випробувальний приборкати , 3 багато часу... коней багато, кілька, пара гарна, на інших краще... багато роботи, кілька коней, але хороший результат, однак, не пропорційно співвідношенню ціна/продуктивність, але міняти машину, на узбережжі +
    якщо потім змінили камери, робіт, головки , клапани, шатуни , рівноваги обертається маси , загалом, повна обробка power unit перетворюється

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    fiat з IAW я отримав гарні різниці на низьких/середніх обертах працює дуже заздалегідь: від старих 18F до 59F і 5SF.

Peugeot citroen мови ? подібне, і, коли він ME7 або щось останнім часом, на яких можна працювати, може бути, справи йдуть краще...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •