Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30

Обговорення: інформація про edc16c8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, прямо зараз і трохи більш ясно...але sti благословенні перерву, що ви скажіть мені, як це працює??ми, хочете, щоб деякі програми спеціально або ви можете це зробити навіть з ecm бо не знаю, ніколи не бачив........ангел, вибачте, ви можете пояснити мені, краще фактор обдурити ecu??дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Тоді шлюбі, ви розумієте, ke тип карти та і ke розміру карту, якщо останній перерву мапу часу inoezione відповідає 80 мм3 l ecu знати, ke відкриваючи обмежувачі вже час розраховані до останнього шлюбі, тобто 80...зараз, якщо ти хочеш, щоб знати, ke хочете iniettarr 85 оновлював останню перерву до 85 і анке час ...якщо ви хочете inietyarr 85 без цього знають, що eecu залишає break і зачіпає тільки час calcolandoli і l ecu знати, завжди ke-80, але в реальності буде більше
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, зараз або ідеї трохи більш чіткими, тому що я зробив пошук на перерву, і я перетворювати ідеї!!а я не розумію двох речей,від різних карток, розроблені говорячи завжди edc16 більшість, якщо не весь час, навіть не перевищивши 80, але вони завжди в курсі, чому?потім nesuuno що стосується карті кількість дизельного палива, що впорскується, як ніколи??

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ! кількість дизельного палива впорскується не та багато ke карту перетворення ke передає запит ccoppia тобто Нм в дизельне паливо вводять або мм3, потім карту і розраховуватися по x 500 Нм або 100 мм3, поки їх не перевищує не має сенсу чіпати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок!!!ясно!!!!!!!якщо, наприклад, ви робите карту, де максимальний iq і 80 мм3 ти час їх toccheresti трохи?або ви залишите їх в курсі, як джерело??

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Li давайте орі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    спасибі, Ангел, ти була велика допомога!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Карта форсунок в школі ви вимірюєте обсяг? дизельне паливо впорскується (вимірювачі FLOTRON) в мм3/colpo_cilindro для кожного ****llo тиску в магістралі rail, в різних ET (час спрацьовування [us]), интерполируя потім, щоб мати карту, яка говорить вам, щоб тиск в магістралі rail нинішньої, скільки мікросекунд порушення соленоїда для досягнення об'ємна витрата, що вам потрібно, для кожної ін'єкції.

Логіка частина від необхідного крутного моменту - який перетворюється в мг/colpo_cil необхідні дані (підсумки серед усіх ін'єкцій на цикл - кількість? пілот і посади, визначених у спеціальні карти, q Main від контролю крутного моменту) - знаючи P-rail і температури дизельного палива (щільність? дизельне паливо) - ви входите в карту форсунки з мм3/colpo_cilindro потрібні і P-Rail цього і визначає ET для кожної ін'єкції.

Введення ? однак, обмежену кривою введення обмеження (EngPrt_qLim - EDC17C49).

Якщо не збільшується, введення за останній брейк-пойнт карти форсунок, я не працює інтернет, коли-небудь час в мікросекундах та ін. Ті часи були виміряні і інтерпольовані (навіть за введення ліміту), а потім ви " + " або " - впевнений, що, порушуючи соленоїди для тих us у тих барах, введення вам, що насправді ви хочете.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт checchi спасибі тобі x внесок!
    у цій карті є обмежувачі fumosita' поріг lampda верхній і нижній, як ми розмірковуємо в ці карти, і яка різниця між одним і іншим??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Привіт Alfetta80, вибачте, але те, що карту ви говорите?
    - Я знаю, існує карта диму SmkLim_rLamSmkEOM0_MAP (на EDC17C49), в якому калібрування лямбда-мінімум, менше. У перехідних контролю крутного моменту тому, піднятися, майже миттєво target дизельного палива, яке треба вприснути, але повітря приходить з запізненням (компресор не може дати boost миттєво) cos? щоб обмежити головна светонепроницаемость? ог (і залишатися в межах допуску на часток) необхідно відкалібрувати карту, на начинку зростання введення під час перехідних процесів, коли лямбда досягає мінімуму відкалібрований. Що дозволяє дати інший дизель тільки після прибуття boost --> повітря. В лямбда-мінімум в роботі в стаціонарному ? дуже пі? нижче, ніж ліжко. Карту дим повинен втрутитися тільки в перехідних. У стаціонарних введення повинно бути обмежено тільки крива введення межі.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •