Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30

Обговорення: можна змінити sw?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    ви можете мені підтвердити, якщо з mpps v12 вдається, принаймні, це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    Ви Mpps пише, але ви не можете писати ще один SW..
    Mpps пише тільки частина файлу, а не повний...
    Потім після запису ви побачите блимати-відмова двигуна, все в нормі,
    зробіть прогрійте двигун і зробіть три випади в обмежувач, і ви spegnei...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    ??? вибачте... я не зрозумів
    в якому сенсі відключається? х?D я не розумію, як це ні парадоксально, вибачте xD
    якщо ви будете слідувати літера, після цієї процедури включається двигун? не ? що дно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    ??? вибачте... я не зрозумів
    в якому сенсі відключається? х?D я не розумію, як це ні парадоксально, вибачте xD
    якщо ви будете слідувати літера, після цієї процедури включається двигун? не ? що дно?
    Зачекайте хвилину ви повинні працювати на IAW5SFHW300, я був переконаний, що було IAW59F..

Але ви не змогли прочитати, від послідовного?
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-01-2014 до 11:47

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    ви ? один 5SF3.M1... тоді я не розумію іншу річ, програма запитує обчислити контрольну суму <- дайте мені освітлення з цього приводу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Будьте обережні, на екрані sw означає, якщо в cks він обчислюється автоматично, або ні,якщо обчислюється автоматично, ви прикріплені, або ж вам потрібно зробити, ти з іншою програмою!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    не чіпай, якщо немає inkiodi!!! купити piasini і виділений для цієї ecu..з galletto v48-51 і 53 не вдалося ..з piasini перейти спокійний можна робити всі докази того, що ви хочете, якщо у вас читати..!!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    процедура ? це фізично: беру mpps підключенні до obd автомобіля, підключити usb до пк і запуску програми, вибравши модель автомобіля і версії ебу

якщо я намагаюся читати, я не f? навіть не натискайте детальніше, чому? з'являється сірувато -
    якщо я намагаюся писати мені каже, що виправити контрольну суму, перш ніж почати процедуру, і посилає мене взяти dll-файл, який я не...
    я намагався calcolarmi контрольної суми з допомогою ecm titanium, приймаючи ori інший 5sf3.m1 і sw різні, я знаю, як обчислити контрольну суму, але не s? як створити dll, сумісної з sw mpps

щоб забити його в boot я можу використовувати ту ж схему використовував, щоб півник?
    з туристичне оскільки mpps має роз'єм obd2 інтерфейс я повинен взяти бд і покласти провід для kline і відправити його на блок управління і, звичайно, поділитися масу і 12в??

edit. щоб отримати її в школі... в якості джерела живлення можна використовувати блок живлення для пк 12v 19A?
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-01-2014 до 19:03

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    sensa в образу, ми тут для обміну думками і допомогти тих, хто знає менше, в межі можливо, але якщо людина не розуміє, електрика' і виберіть дроту, струм, що відбувається? у вашому випадку, ви почали свій пост з проханням надати інформацію, але машини, на запитання ви практично нічого не написав, то поступово ми прийшли тепер ви продовжуючи змішування 3000 тисяч речей, по-моєму ви робите занадто багато шуму, тобто, ви говорите прочитати-змінити-записати у файл, машини, бензин всмоктується, що ніхто його не читає і пише в традиційній манері, що ви не зміните в строгому стилі, який не бере майже нічого не зроблено професіоналом думаєте, від початківців, як ніби нічого не було,крім того, я пам'ятаю, що пробити поршень на бензин це дуже простий і посадити, то блок управління не сказати, спаліть це ще простіше, тому мій найкращий порада:
    тому що ви не покладаєтеся на професіонала?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    якщо б мені довелося йти від професіонала, безумовно, я не тут, щоб отримати інформацію і допомогу, насамперед...
    якщо ви не зрозуміє, але я думаю, було ясно, пиши, я написав всі дані на ебу, а так як тут ви st? кажу вам?, ви повинні знати, що це ебу питання монтано тільки з бензиновими fiat, включаючи 1.2, 1.4 бензин grande punto, stilo 1.6 cos? далі... hw300 m1 монтує тільки велика крапка... так що не важко було зрозуміти, то я не подрібнену 3000 речей, оскільки у мене в даний час тільки один інтерфейс в цей час, а ? у mpps, я просто хотів би знати, якщо ? можете прочитати, через st'інтерфейс, навіть у школі, навіть поставивши його в boot я не f? боюся, просто, що мені дати впевненість, я це роблю не я задаю питання, але принаймні керівництво, а не тільки для мене а й для інших, принаймні, підстави так, що хтось може підтримати...
    Це ? красивий світ, але ніхто в інтернеті хоче ділитися знанням... Для поршнів на фото та інші проблеми є... я зробив 6 років у майстерні повинні bastarmi, можливо, в 6 років, дещо-що я зробив...
    Сказав, це мій намір ? усунути отвору це відображення на ебу, машина ? практично мертва, надання погане нелінійний отвір на 2000rpm 3500rpm і 4500rpm, коли в теорії до 4500 оборотів він makkina повинні літати xk має максимальний крутний момент li... тому я вирішив прочитати ВІН карту цього ебу, змінити його і написати його... але як ? перший раз, коли я 5sf3, і я ніколи не ставлю ебу в boot, також перк? на golf, fiesta і інші автомобілі, які я зробив, я читав modificavo і я писав і все було добре... тепер на це я не можу це читати, але тільки scriverlaa, і так як я знайшов в інтернеті файл ori ж ебу але з іншої програми (і незважаючи на те, що є? відображення був ідентичний і затвердив отвори, які я знайшов) мій curiosit? ви ? aquita... тому я розмістив питання, але siccomee не вдалася, я зробив інший: si pu? читати в boot через mpps? я ? сказали ви... а схема її завантаження, де його можна знайти?... для ovviet? так, щоб прочитати, що для запису я повинен розлучитися з нею завжди в boot правильно? mpps питає мене, на виправлення контрольної суми, я, мій s? gi? що cks цей блок управління має D9EA але програма mpps в момент написання мене вимагає корекції, і я е? пошук файлу checksum.dll <- де беру? розрахунок на ecm c'?... його f?... але файл, як я створюю?

Повторюю, я не хочу покладатися на професіонала, в іншому випадку я не тут, щоб отримати допомогу та інформацію, а потім ви... ви-не професіонали?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •