Але я вже i'll кнопку asr ce серії
Але я вже i'll кнопку asr ce серії
Він цікавить мене, escuderlo повністю. Тільки що б до 80 повідомлень розряду схеми, і я відчуваю велике спасибі
якщо ви хочете зробити тест, ви можете видалити контролю тяги, від'єднавши один з датчиків обертання коліс.
система видає помилку і вимикається.
потім ви можете відновити його, коли ви хочете переробити в правильності підключення
та я знав це, я хотів створити щось, що можна відключити, коли ви хочете швидко
Я бачив деякі точки з безпечного водіння, etc.... налаштувань було загальним, біля ручного гальма. Вони сказали мені, що c'? кабель, який проходить під ручне гальмо, зупинити і покласти загальним-чи пу? відключити контроль стабільності? та ін..
ви можете також перервати живлення на блок управління esp в coprrispondenza його запобіжник
давайте подивимося, якщо завтра в мене є час, дайте нам докази, і я оновлю
я вимкнений, я думаю, на 3 авто..1 500 та 2 великі точки...під важіль ручного гальма ce блок управління esp,я ставлю себе в ряд до проводу, який йде на масу (єдине, що ви бачите, що йде в корпусі) вимикач, і готово. для докорів сумління, я завжди кажу своїм клієнтам, щоб активувати керування авто не горить... прибираючи маси до варшави горить і відключити asr і esp![]()